Iti mai recomandam si

Boxa Portabila FOXMAG24, Panou Solar Incorporat, , Stick, USB, Jack, Lanterna, Ergonomica, Bluetooth 5.0, Radio FM, Negru

Brand: FOXMAG24

Cod produs: 02-01-02-02-00644

Email
Beneficii Boxa Portabila FOXMAG24, Panou Solar Incorporat, , Stick, USB, Jack, Lanterna, Ergonomica, Bluetooth 5.0, Radio FM, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Boxa Portabila FOXMAG24, Panou Solar Incorporat, , Stick, USB, Jack, Lanterna, Ergonomica, Bluetooth 5.0, Radio FM, Negru

Descriere

Karaoke in Boston: 13 Best Bars Where You Can Sing Your Heart Out

Boxele portabile sunt niste gadget-uri la moda, care sunt si foarte practice intr-o varietate de situatii, deoarece pot fi utilizate atat pentru munca cat si pentru recreere. Sunt o modalitate excelenta de a asculta o prezentare in liniste sau de a asculta muzica la o petrecere. Iar unul dintre cele mai bune lucruri despre boxele portabile, este ca puteti asculta muzica cu un sunet de foarte buna calitate, in locuri in care inainte nu puteati.

Capabilitati Bluetooth
Tehnologia Bluetooth nu mai este utilizata doar pentru dispozitivele hands-free, cum ar fi telefoanele mobile si castile. Foarte multe dispozitive electronice sunt acum proiectate cu aceasta tehnologie integrata. Unul dintre lucrurile care fac ca boxele Bluetooth sa fie atat de raspandite si dorite de clienti, este capacitatea lor de a reda muzica primita de la orice dispozitiv dotat cu aceasta tehnologie.

Capacitatea de incarcare
Exista foarte multe tehnologii si componente avansate care din punct de vedere tehnologic pot fi folosite intr-o boxa portabila, insa, trebuie sa tinem cont de faptul ca toate acestea consuma curent, iar astfel boxa nu va putea fi folosita prea mult timp doar cu acumulatorul integrat.

Dimensiuni
Pentru unele persoane, dimensiunile fac diferenta atunci cand vine vorba de portabilitatea unei boxe. Sunt persoane care doresc un sunet cat mai puternic si atunci si dimensiunea boxei trebuie sa fie pe masura. Cu toate acestea, exista in prezent destul de multe boxe portabile de mici dimensiuni, capabile de un sunet destul de clar si puternic, ce pot fi folosite cu brio si in aer liber. 

Unknown Image

Gama de transmisie wireless 10M

Raportul de zgomot audio ≥90 db

Capacitatea bateriei 1200mAh

Voltaj 3,7V

Timp normal de redare a volumului 5-6 ore

Specificatia cornului OD 52mm x2buc

Putere de iesire:10W / 30W P.M.P.O

Raspunsul in frecventa 120hz-20khz

Tensiunea de incarcare 5V / 500MA

Panou solar

Dimensiuni: 90 x 40 x 11 mm

Culori disponibile: Negru l8td

 

Pachetul include:

1 x difuzor

1 x cablu USB

1 x cablu AUX

1 x Manual

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Boxa Portabila FOXMAG24, Panou Solar Incorporat, , Stick, USB, Jack, Lanterna, Ergonomica, Bluetooth 5.0, Radio FM, Negru

CARACTERISTICI GENERALE
Tip boxa
Portabila
Material
Abs
Culoare
Negru
Functii
Incarcare rapida
Izolare zgomot
Rezistent la praf
Egalizator
Mp3 player
Eliminare distorsiuni
Incarcare solara
Putere(W)
3 w
Greutate
550 g
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu