Categorii produse

Oferte dedicate afacerii tale

  • Filtre
 
  • Boxe portabile

Boxe Portabile

Ce boxa portabila sa alegi

Desi pare simpla, alegerea unei boxe portabile trebuie facuta cu atentie pentru a nu irosi banii pe un obiect care sa nu te multumeasca.

In alegerea boxelor portabile trebuie sa urmaresti cateva aspecte importante si anume: conectivitatea, forma, autonomia acumulatorului si desigur calitatea redarii.

De pe Doraly.ro poti alege dintr-o gama variata de boxe portabile precum boxe portabile cu bluetooth, boxe portabile tip troler, boxe portabile cu radio, boxe portabile cu lumini, boxe portabile cu microfon, boxe portabile cu telecomanda, boxe portabile Blaupunkt, de diferite forme pe care sa le folosesti cu placere oriunde.

Mini boxele portabile

In ultimii ani, aceste boxe au devenit din ce in ce mai utilizate doarece permit ascultarea melodiilor sau videoclipurilor preferate oriunde si oricand, printr-o simpla conectare cu telefonul mobil sau tableta.

Sistemele audio cu bluetooth

Scapa de cablurile de conectare si alege un sistem audio cu bluetooth care sa-ti permita sa asculti muzica preferata de pe telefon sau tableta, la un volum mai mare fata de mini boxele portabile.