1.599,00 lei
Ultimele 5 produse
1599 puncte

Camera de supraveghere cu incarcare solara, 4G, 4K, 8MP, WIFI, detectie umana AI, vizualizare panoramica 180°, senzor miscare, alerta telefon, CCTV, viziune nocturna, microfon

Brand: Spionescu

Cod produs: 02-01-12-21-01079

LIVRARE GRATUITA
1.599,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: ENK JV HOMECARE SRL
Estimat livrare: Joi, 16 mai - Lun, 20 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Camera de supraveghere cu incarcare solara, 4G, 4K, 8MP, WIFI, detectie umana AI, vizualizare panoramica 180°, senzor miscare, alerta telefon, CCTV, viziune nocturna, microfon
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 1599 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Camera de supraveghere cu incarcare solara, 4G, 4K, 8MP, WIFI, detectie umana AI, vizualizare panoramica 180°, senzor miscare, alerta telefon, CCTV, viziune nocturna, microfon

Camera de securitate panoramica solara 4G , va ofera o solutie avansata si inovatoare pentru monitorizarea si protejarea proprietatii dvs. Cu tehnologie de varf si caracteristici inteligente, aveti incredere ca veti avea mereu controlul asupra sigurantei casei dvs.

Cu o tehnologie de varf, camera ofera o viziune panoramica ultra-larga de 180°, acoperind intreaga zona intr-o singura imagine cristalina. Fie ca este zi sau noapte, nimic nu va scapa din vedere, datorita rezolutiei video 4K/8MP si vederii de noapte de inalta calitate.



Monitorizare inteligenta si urmarire automata a fiintei umane


Cu capacitatea sa de a detecta si urmari miscarile umane, camera va tine proprietatea in siguranta, capturand fiecare detaliu si urmarind automat obiectele in miscare. Senzorul PIR asigura o detectie precisa a activitatii si notificari imediate in caz de evenimente suspecte.



Instalare simpla si conectivitate versatila

Fie ca alegeti sa instalati camera integrata in panoul solar sau separat, procesul este simplu si rapid. Cu suport pentru aplicatii mobile Android si iOS, puteti accesa si controla camera de oriunde, oricand.

Energie solara si baterie reincarcabila pentru functionare neintrerupta


Energie solara si baterie reincarcabila pentru functionare neintrerupta


Fiind alimentata atat de energia solara, cat si de o baterie reincarcabila de mare capacitate- 18000mAh, camera functioneaza in mod continuu, fara intreruperi, indiferent de conditiile meteorologice sau de lipsa de alimentare. Astfel, puteti avea incredere in functionarea neintrerupta a sistemului de securitate


Design rezistent la intemperii pentru utilizare in exterior


Construita pentru a rezista la conditii meteorologice extreme, camera noastra este impermeabila si rezistenta la praf, garantand functionarea fiabila in orice conditii exterioare. Indiferent de vreme, veti avea incredere in functionarea sistemului de securitate.


Calitate video 4K/8MP pentru detalii exceptionale


Cu rezolutie ultra-inalta de 4K/8MP, fiecare detaliu este capturat in claritate si culori vii, oferindu-va o imagine precisa si detaliata a tuturor evenimentelor. Indiferent ca este zi sau noapte, veti obtine imagini de inalta calitate.

Functii avansate si inteligente pentru securitate totala


Cu detectie PIR si urmarire automata a fiintei umane, puteti fi sigur ca veti fi notificat imediat in caz de activitate suspecta. Unghiul de vizualizare de 180° ofera o monitorizare completa a intregii zone, astfel incat sa puteti fi sigur ca fiecare detaliu este surprins in imagine.In plus, suportul pentru stocare in cloud sau card TF va asigura ca niciun moment important nu va fi pierdut.



Memorie ROM de 64 GB si memorie RAM de 4 GB pentru performante excelente


Cu o memorie ROM de 64 GB si o memorie RAM de 4 GB, camera poate sa stocheze si sa proceseze cantitati mari de date, asigurandu-va ca nu veti pierde niciun cadru important si ca operatiunile camerei se desfasoara fara probleme..


Cu aceasta camera de securitate panoramica solara , beneficiati de o protectie avansata si de o pace de spirit totala, stiind ca proprietatea dvs. este intotdeauna sub supraveghere constanta si fiabila.


Alegeti camera de securitate panoramica solara pentru o protectie completa si o liniste sufleteasca totala. Indiferent de conditiile meteorologice sau de timpul din zi, veti avea intotdeauna o vedere clara si detaliata a intregii dvs. proprietati, pentru o siguranta fara compromisuri.



Specificatii tehnice:

Model: Y6

Memorie ROM: 64 GB

Memorie RAM: 4 GB

Dimensiuni: 230 mm x 160 mm x 140 mm

Greutate: 1,25 Kg

Unghiul de vizualizare al camerei: 180°

Distanta IR: 40m

Rezolutie in timp real: 5120 x 1440 P

Tensiune: 5V DC

Capacitate baterie:1800mAh

Mod de alimentare: alimentare cu baterie care se incarca cu panou solar

Panou solar: 6W

Microfon: Da

Temperatura mediului ambiant: -20°C - +50°C

Stocare: Cloud si card TF

*Acest produs include taxa de timbru verde in valoare de:1.5
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera de supraveghere cu incarcare solara, 4G, 4K, 8MP, WIFI, detectie umana AI, vizualizare panoramica 180°, senzor miscare, alerta telefon, CCTV, viziune nocturna, microfon

Caracteristici generale
Tip produs
Camera solara de exterior
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu