225,00 lei
Ultimele 7 produse
225 puncte

Dispozitiv anti-latrat pentru caini, Sundiguer, Ultrasunete, Incarcare USB, Portocaliu/Negru

Brand: OEM

Cod produs: 02-01-12-13-00058

225,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: SIDON CONFIS SR
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,00 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 300,00 lei
Beneficii Dispozitiv anti-latrat pentru caini, Sundiguer, Ultrasunete, Incarcare USB, Portocaliu/Negru
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 225 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Dispozitiv anti-latrat pentru caini, Sundiguer, Ultrasunete, Incarcare USB, Portocaliu/Negru

"În timp ce doar 10% dintre câini devin imuni la dispozitivele noastre avansate de control al lătratului de 25 kHz, refuzăm să ne oprim până nu atingem 100% eficacitate, așa că am adăugat un sunet ultrasunet cu undulare între 20 și 30 kHz, care durează 10 secunde. 100% nedureros. 100% eficient. Pentru un antrenament canin cu 300% mai rapid decât un fluier pentru câini, clicker pentru antrenament, cutie anti-lătrat, guler anti-lătrat, corn de aer sau program de antrenament personal.

Oprește Comportamentul în Secunde - Distanța de 50 de Picioare - Sceptic? Vezi-l în Acțiune - Nu ne crede pe cuvânt. Uită-te la videoclipurile din secțiunea dispozitivului anti-lătrat NPS și vezi singur cât de rapid, eficient și nedureros transformă acest dispozitiv de descurajare a lătratului orice comportament enervant, distructiv și periculos în mai puțin de 3 secunde. Corectorul ideal pentru orice câine cu vârsta între 6 luni și 8 ani care latră, mușcă, roade, urmărește, sare, sapă sau mănâncă obiecte periculoase.

Facilitează Antrenamentul - Cu 2,7 ori mai eficient decât cel mai scump și eficient antrenament canin de pe piață, cu un proces în 3 etape care vă pune în control complet: 4 sunete care opresc urmărirea, 2 unde sonice care elimină lătratul, o lumină ultra-deterrentă PoliceBright și chiar o lanternă pentru plimbările târzii în serile întunecate.

Încărcare Rapidă de 4 Ore = Până la 3 Luni de Utilizare: Mai mult decât cea mai rapidă și sigură metodă de antrenament a câinilor din lume - fără durere sau vătămare pentru animale sau oameni - acesta este corectorul de lătrat pentru câini de care aveți nevoie dacă doriți să evitați bătăile de cap cu încărcarea altui 'obiect', deoarece se încarcă rapid în 1 oră și are o autonomie de 60-90 de zile atunci când este conectat.

Iubește-l în proporție de 100% și e de acord că este cel mai bun dispozitiv de antrenament pentru câini disponibil oriunde în lume sau îți vom acorda o rambursare completă, rapidă și prietenoasă, fără întrebări. Suntem atât de încrezători că vei iubi acest corector de lătrat cu ultrasunete avansat, cu un design compact și elegant, funcționalitate de excepție, capacitate de încărcare rapidă și cel mai important - cum îl ajută pe câinele tău să învețe cum să se integreze fericit în viața familiei tale - fără șocuri, frustrare sau durere!"



Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Dispozitiv anti-latrat pentru caini, Sundiguer, Ultrasunete, Incarcare USB, Portocaliu/Negru

Specificatii
Tara de provenienta
China
Brand
Oem
Raza de actiune
10 m
Tip
Dispozitiv antilatrat
Dispozitiv dresaj
Tip alimentare
Acumulatori
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu