Iti mai recomandam si

Detector cu inteligen artificial AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detecteaz camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane

Brand: EJ PRODUCTS

Cod produs: 02-01-12-21-00643

Email
Beneficii Detector cu inteligen artificial AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detecteaz camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Detector cu inteligen artificial AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detecteaz camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane

Acesta este un produs profesional, de uz militar mbuntit cu AI ce poate detecta camerele ascunse, microfoanele, telefoanele mobile i trackerele GPS cu date GPRS, dispozitive bazate pe variaia cmpului electromagnetic sau orice alt dispozitiv ce emite semnale intre 1Mhz i 8Ghz.

Descriere:

Eti linitit folosind detectorul AL-T2

Introducem detectorul cu inteligen artificial AI pentru aparate de spionaj EJ Products model AL-T2, instrumentul perfect pentru a detecta orice dispozitiv de spionaj. Acesta este un produs profesional de uz militar, mbuntit cu AI, care poate detecta camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane i multe altele.

Detectorul nostru ofer o detectare inteligent a semnalelor suspecte mbuntit cu AI, care garanteaz o acuratee ridicat i o detectare precis a oricrui dispozitiv de spionaj. De asemenea, detectorul nostru utilizeaz un sistem de detectare cu laser pentru camerele ascunse, inclusiv camerele obinuite i cele non-infrarou, care nu pot fi detectate n mod normal.

Creat pentru tine

Cu un mod automat de alarm, care are memorie ncorporat i declaneaz alarma abia dup ce verific semnalul de 5 ori, putei fi sigur c orice dispozitiv de spionaj va fi detectat n timp util. Detectorul nostru ofer dou moduri de alarm: modul vibraii (mute) sau modul alarm sonor, astfel nct s putei alege modul care vi se potrivete cel mai bine. De asemenea, afiajul nostru cu leduri multicolore face ca detectarea s fie o experien uoar i intuitiv.

Localizatorul nostru precis pentru trackerele GPS garanteaz c putei detecta cu uurin orice dispozitiv de urmrire GPS i putei preveni orice nclcare a vieii private. Detectorul nostru are, de asemenea, o acoperire larg, oferind o arie de acoperire de pn la 15 metri.

Detectorul cu inteligen artificial AI pentru aparate de spionaj EJ Products model AL-T2 are o baterie cu polimeri de litiu de 2000 mAh i poate funciona continuu timp de aproximativ 6 ore pentru IR i aproximativ 10 ore pentru detectorul RF. De asemenea, are un timp de lucru de pn la 48 de ore n modul de detectare automat cu o singur ncrcare i un standby time de pn la 25 de zile.

ecran LED

Tot ce ai nevoie

Pachetul include detectorul, o sond, un cablu de ncrcare USB i un manual de utilizare. Cu dimensiunile sale compacte ct un telefon mobil i o greutate de doar 170 de grame, detectorul nostru este uor de transportat i de utilizat n orice moment i n orice loc.

n concluzie, detectorul cu inteligen artificial AI pentru aparate de spionaj EJ Products model AL-T2 este un produs profesional de nalt calitate

Specificaii

  • Frecventa scanare: 1 MHZ 8 GHZ
  • Timp de lucru: 48 ore (n modul detecie automat, cu o singur ncrcare)
  • Timp de lucru continuu: Aproximativ 6 ore pentru IR i aproximativ 10 ore pentru detectorul RF
  • Capacitate baterie: 2000 mAh
  • Tip baterie: Baterie cu polimeri de litiu
  • Curent de lucru: 80-150 mA
  • Detectare interval dinamic: 73 dB
  • Sensibilitate: 0.03 mw
  • Acumulator: 3.7 V 1000 mAh
  • Arie acoperire:
  • 5-15 metri ptrai pentru reele GSM 2G/3G/4G
  • 10 mp pentru camerele wireless standard de 10mW la 2,4Ghz
    15 mp pentru camerele wireless standard de 10mW la 1,2Ghz
  • Raza de detectare: 10 metri
  • Dimensiuni: 120*60*12 mm
  • Greutate: 170 g
  • Material: Plastic
  • Standby time: 25 zile
  • Temperatura de lucru: -10 - 60 grade Celsius
  • Temperatura de depozitare: -20 - 85 grade Celsius
  • Umiditatea de funcionare: 15-85%RH

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Detector cu inteligen artificial AI pentru aparate de spionaj, model AL-T2, detecteaz camere ascunse, microfoane spion, localizatoare GPS, mini reportofoane

Caracteristici generale
Tip produs
Detector camere
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu