152,52 lei
Ultimele 5 produse

Dispenser apa automat, tip fantana pentru pisici, 1.5 L, albastru

Brand: Saharina

Cod produs: 04-03-02-02-00018

152,52 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: ENCHANTING HYGGE DESIGN S.R.L.
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Joi, 23 mai
Livrare prin curier: 12,00 lei
Livrare la EasyBox: 13,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 300,00 lei
Beneficii Dispenser apa automat, tip fantana pentru pisici, 1.5 L, albastru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Dispenser apa automat, tip fantana pentru pisici, 1.5 L, albastru

Aceasta fantana automata de baut pentru animale de companie este disponibila in trei variante de culori: alb, portocaliu si albastru.

Capacitate mare: capacitatea de 1.3L va scapa de grija de a pune zilnic apa aceasta ramanand proaspata si sigura pentru sanatatea animalutului. Este o contitate suficienta minim 10 zile pentru o pisica. O pisica sanatoasa are nevoie de aproximativ 30ml de apa pe kilogram, din greutatea ei corporala. Deci, daca pisica ta are 4 kilograme, atunci ea va avea nevoie de aproximativ 120ml in fiecare zi, deci 1.2l in 10 zile.

Material sigur, Eco friedly: realizata din ABS de inalta calitate, textura dura, inodora, fiabila si durabila, fara BPA, non-toxic.

Compact, portabil si usor de curatat: Dispenserul de apa este conceput sa ocupe putin spatiu, poate fi transportat cu usurinta in calatorii si plasat in orice loc doriti, datorita cablului de alimentare USB care poate fi conectat si la o baterie externa. In plus, este usor de asamblat si dezasamblat. Se recomanda curatarea la fiecare 2 saptamani.

Super silentios: pompa de apa adopta cea mai recenta tehnologie, avand o functionare ultra-silentioasa de pana la 25dB si un consum redus de energie, creand un mediu confortabil pentru somnul tau si al animalutului de companie fiind totodata prietenoasa cu mediul datorita consumului redus de energie.

Filtre cu carbune activ de inalta calitate: mentin apa curata si proaspata, incurajand animalele de companie sa bea mai multa apa si sunt usor de inlocuit.

Dispenserul de apa va incuraja animalutul sa bea apa, prin forma si culorile jucause dar si pentru ca sistemul de circulatie ajuta la furnizarea apei proaspete si igienice, acest lucru fiind benefic pentru sanatatea rinichilor si nu numai.

Pentru intretinere spalati cu grija toate componentele exceptand pompa si cablul de alimentare, cu un burete curat si detergent neutru. Nu folositi apa clocotita, benzina, alcool sau solventi organici. Se recomanda curatarea la fiecare doua saptamani.


 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Dispenser apa automat, tip fantana pentru pisici, 1.5 L, albastru

Caracteristici generale
Destinat pentru
Caini
Pisici
Capacitate
1.3 l
Material
Plastic
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu