43,99 lei
Ultimele 3 produse
44 puncte

Fertilizant Ph Perfect Grow 1l Advanced Nutrients

Brand: Advanced Nutrients

Cod produs: 04-02-35-03-01-00529

43,99 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: buy Fantastic Souvenir SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Mar, 7 mai
Livrare prin curier: 16,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500,00 lei
Beneficii Fertilizant Ph Perfect Grow 1l Advanced Nutrients
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 44 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Fertilizant Ph Perfect Grow 1l Advanced Nutrients

PH Perfect Grow 1L - ingrasamant mineral pentru plante

Nu va trebui niciodata sa va faceti griji pentru pH-ul dvs.! Advanced Nutrients pH Perfect Grow (1-1-6) iti echilibreaza automat pH-ul. Contine ioni „inteligenti” brevetati care sunt eliberati si fac parte din tehnologia pH Perfect, care ajusteaza si echilibreaza automat pH-ul dvs. la niveluri optime.

Formulele 5-in-1 Grow, Micro si Bloom sunt substante nutritive esentiale pentru producatorii obisnuiti sa foloseasca o baza cu trei componente.

Advanced Nutrients ™ a rafinat si dezvoltat cea mai completa gama de trei parti disponibila de la producatori. Nutrientii esentiali Grow, Micro, Bloom contin componente cu valoare adaugata care vor imbunatati productivitatea in orice tip de gradina si includ:

• F-1 (Fulvates)

• H-2 (humates)

• Complex de aminoacizi

• Wet Betty (fara agent tensioactiv)

Combinatia dintre tehnologia pH Perfect ™, ratele de amestecare simplificate si nivelul de chelare in raporturi nutritionale echilibrate asigura accesul culturilor la cele mai inalte niveluri de nutritie. Producatorii care folosesc tehnologia pH Perfect ™ nu vor trebui sa se ingrijoreze de pH-ul solutiilor lor nutritive, deoarece noile formule sunt capabile sa ajusteze automat pH-ul in intervalul optim.

De fapt, tehnologia de chelare folosita este atat de eficienta incat nutrientii raman disponibili plantelor in conditii care, in mod normal, nu ar permite deloc sa existe o crestere. Cu toate acestea, producatorii nu au de ce sa-si faca griji, deoarece formulele isi pastreaza pH-ul in intervalul optim.

• Sustine plantele sanatoase si cea mai rapida crestere posibila

• Precursorii preparatelor farmaceutice

• Mai multi chelati de micronutrienti de la alti producatori

• Absorbtia nutrientilor dintr-un interval mai larg de pH

• Formula concentrata, mai ieftina

• Usor de utilizat

 

Folosind programul de nutritie Grow, Micro, Bloom in trei parti este usor. Va recomandam sa utilizati un raport nutritional 1: 1: 1, dar nu descurajam un raport 1: 2: 3 sau un raport 3: 2: 1, care poate fi de preferat producatorilor de scoli mai vechi. Acesta este unul dintre numeroasele aspecte ale acestui sistem cu trei niveluri - este flexibil si poate fi adaptat nevoilor si preferintelor dvs. specifice. Cand se foloseste seria Micro trebuie mai intai adaugat in rezervor, apoi Grow, si in sfarsit Bloom.

Indiferent daca va uitati la sol, nuca de cocos sau hidro, adesea luam substante nutritive de baza si ne concentram mai ales pe produse precum stimulanti PK, stimulatori, stimulanti si suplimente. Dar nutrientul esential este baza pe care planta dvs. o necesita in primele etape ale vietii sale - asa ca probabil merita mai multa atentie decat noi.

Ce sunt ingrasamintele de baza?

Plantele au nevoie de multe lucruri diferite pentru a creste: lumina, aer, apa si hrana. Cand vine vorba de nutritie, la fel ca oamenii, plantele au nevoie de o „dieta echilibrata”. Aceasta implica un ingrasamant echilibrat corespunzator care contine toate elementele esentiale pentru crestere, cunoscute sub numele de ingrasaminte de baza, care constituie o baza solida pentru cresterea sanatoasa a plantelor. La ciclul de crestere se pot adauga tot felul de stimulanti, dar nutrientii dvs. esentiali sunt elementele de baza pentru plante sanatoase.

 

 

Produsele Advanced Nutrients sunt concepute special pentru cresterea rapida a plantelor dvs., pentru inflorire abundenta, plante mai sanatoase si culturi mai grele.

Mod de preparare:

Functioneaza cu toate sistemele hidroponice, sol sau Sphagnum, Aeroponics, irigare prin picurare, sisteme NFT, ebb / flow

Poate fi utilizat de la rasaduri / clone pana la sfarsitul fazei de inflorire. Se adauga 4 ml pe litru pentru 1 pana la 6 saptamani de inflorire si in toate saptamanile de crestere vegetativa.

 

Elementele esențiale de care au nevoie plantele tale
Cand utilizați nutrienți de bază hidroponici din 3 părți, obțineți nutrienți fiabili, flexibili și concentrați, care oferă plantelor dumneavoastră elementele esențiale de care au nevoie. Amestecați Advanced Nutrients Grow cu Bloom și Micro pentru a furniza azot, fosfor și potasiu (impreună cu secundari și micronutrienți) care creează o structură nutritivă sănătoasă, un metabolism vital și productivitate in plantele dvs.

pH Perfect® Grow-Micro-Bloom - Creștere luxuriantă și robustă din nutrienți din 3 părți proiectați special pentru plantele dvs.
pH Perfect® Grow, Micro, Bloom este un trio de nutrienți de bază premium din 3 părți, formulat cu precizie pentru a oferi culturilor dumneavoastră de mare valoare raporturile exacte de nutrienți și concentrațiile de care au nevoie. Niciun concurent nu oferă acest spectru complet de ingrediente de calitate. Atunci cand pH Perfect Grow, Micro, Bloom este hrănit plantelor dumneavoastră, acestea beneficiază de o gamă inegalabilă de aminoacizi. De asemenea, veți asista la rezultate uimitoare de la acidul fulvic și puternicul surfactant neionic, care formează o matrice de livrare in mai multe etape pentru a vă asigura că plantele dumneavoastră absorb totul. Iar chelația puternică garantează că fiecare nutrient este mai disponibil pentru rădăcinile prețioase ale plantelor tale decat oricand. Și asta nu este tot: tehnologia Balance-Free pH Perfect® funcționează non-stop pentru a calibra și ajusta pH-ul pentru tine, astfel incat să nu mai fii nevoit să folosești contoare sau să adaugi niciodată substanțe chimice dure care ajustează pH-ul.

Specificații
Solul Da
Hidroponia Da
Coco Da
Creștere Da
Floarea Nu
Root Booster nr
Stimulator de flori Nu
Format Lichid
Producator Advanced Nutrients
Azot (N) 1%
Fosfor (P) 0%
Potasiu (K) 4%

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Fertilizant Ph Perfect Grow 1l Advanced Nutrients

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Ingrasamant pamant
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu