4.454,04 lei
3.196,77 lei
Economisesti 1.257,27 lei
Ultimul produs
3197 puncte

Festool Ferastrau vertical cu acumulator PSC 420 HPC 4,0 EBI-Plus CARVEX

Brand: Festool

Cod produs: 04-01-03-04-00394

4.454,04 lei
3.196,77 lei
Economisesti 1.257,27 lei (-28%)
Vandut si livrat de: AIRLESS CONSULTING SRL
Estimat livrare: Mie, 1 mai - Mar, 7 mai
Livrare prin curier: 19,63 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Beneficii Festool Ferastrau vertical cu acumulator PSC 420 HPC 4,0 EBI-Plus CARVEX
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 3197 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Festool Ferastrau vertical cu acumulator PSC 420 HPC 4,0 EBI-Plus CARVEX

Pentru o manevrare perfectă pe fiecare rază. Puncte forte şi avantaje
  • Comportare excelenta la taiere pe contur curb datorita ghidajului in 3 puncte a panzei si a tijei rigide de ridicare
  • Manuire lejera datorita manerului softgrip si a formei ergonomice
  • Intrerupator de pornire/oprire pe ambele parti, accesibil din orice pozitie de prindere
  • Sistem de schimbare rapida, fara cheie, a meselor, talpilor de fixare si a panzelor de ferastrau
  • Linie de taiere vizibila clar in lumina stroboscopica si aspirare puternica
  • Cursa puternica de taiere pentru avans rapid de lucru
  • Sesizabil mai uşor cu o putere integrală datorită acumulatorului Li-HighPower cu celule rezistente la curent maxim
  • Aspirare confortabilă: Pachetul de acumulatori comunică prin intermediul sistemului Bluetooth® cu modulul Bluetooth® al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitatea de montare ulterioară ca accesoriu, la CT MINI I şi MIDI I integrat direct) şi porneşte automat aspiratorul mobil la pornirea CARVEX
  • Ferăstrăul pendular cu acumulator din Systainer³ poate fi integrat perfect în dotarea autovehiculului bott pentru un transport simplu de la atelier până la şantier. Organizatoarele Systainer³ sunt compatibile între ele şi pot fi combinate cu toate Systainerele din generaţiile precedente, cu toate aspiratoare mobile şi multe alte accesorii de sistem, precum căruciorul pe rotile sau atelierul mobil
Puncte centrale de interes în aplicaţii
  • Decupari in blaturi pentru montarea chiuvetei si a plitelor de bucatarie
  • Operatii de taiere de mobila, in bucatarie, amenajari interioare
  • Taieri circulare si pe contur curb
  • Sectionari ale benzilor/fasiilor la capete
  • Taierea pieselor la lungime
  • Crestarea grinzilor la capete
  • Taieri pe partea inferioara
  • Efectuarea confortabilă de lucrări cu aspiratorul: Acumulatorul Bluetooth® porneşte automat în modul AUTO aspiratorul mobil compatibil cu Bluetooth®
Articole incluse acumulator BP 18 Li 4,0 HPC-ASI, încărcător rapid TCL 6, 2 x set de pânze de ferăstrău vertical: 1x WOOD FINE CUT S 75/2,5 şi 1x WOOD UNIVERSAL S 75/4 FSG, protectie impotriva aschiilor, Systainer SYS3 M 187, ambalaj de carton.

  Decupari in blaturi pentru montarea chiuvetei si a plitelor de bucatarie. Operatii de taiere de mobila, in bucatarie, amenajari interioare. Taieri circulare si pe contur curb. Sectionari ale benzilor/fasiilor la capete. Taierea pieselor la lungime. Crestarea grinzilor la capete. Taieri pe partea inferioara. Efectuarea confortabilă de lucrări cu aspiratorul: Acumulatorul Bluetooth® porneşte automat în modul AUTO aspiratorul mobil compatibil cu Bluetooth® Comportare excelenta la taiere pe contur curb datorita ghidajului in 3 puncte a panzei si a tijei rigide de ridicare. Manuire lejera datorita manerului softgrip si a formei ergonomice. Intrerupator de pornire/oprire pe ambele parti, accesibil din orice pozitie de prindere. Sistem de schimbare rapida, fara cheie, a meselor, talpilor de fixare si a panzelor de ferastrau. Linie de taiere vizibila clar in lumina stroboscopica si aspirare puternica. Cursa puternica de taiere pentru avans rapid de lucru. Sesizabil mai uşor cu o putere integrală datorită acumulatorului Li-HighPower cu celule rezistente la curent maxim. Aspirare confortabilă: Pachetul de acumulatori comunică prin intermediul sistemului Bluetooth® cu modulul Bluetooth® al aspiratorului mobil CLEANTEC (la CT 26/36/48 cu posibilitatea de montare ulterioară ca accesoriu, la CT MINI I şi MIDI I integrat direct) şi porneşte automat aspiratorul mobil la pornirea CARVEX. Ferăstrăul pendular cu acumulator din Systainer³ poate fi integrat perfect în dotarea autovehiculului bott pentru un transport simplu de la atelier până la şantier. Organizatoarele Systainer³ sunt compatibile între ele şi pot fi combinate cu toate Systainerele din generaţiile precedente, cu toate aspiratoare mobile şi multe alte accesorii de sistem, precum căruciorul pe rotile sau atelierul mobil  Datorită acestui sistem, chiar şi curbele strâmte par linii drepte. Cu 3.800 de curse per minut, motorul EC-TEC performant, eficient din punct de vedere energetic asigură în orice moment avansarea în forţă şi rapidă a tăierii. În acest sens este garantat în toate situaţiile: un nivel maxim de precizie – prin ghidarea special concepută a ciocanului şi mandrinele de ghidare reglabile paralel. Acestea sunt utilizate sub formă de ghidaj terţ şi susţin pânza de ferăstrău fără compromisuri pe traiectoria prevăzută. Iar faptul că tema Bestform nu se raportează doar la rezultatul de tăiere este demonstrat şi de execuţia constructivă ergonomică a ferăstraielor noastre pendulare de găurit cu acumulatori, care permit efectuarea de lucrări pe termen lung, fără a genera o stare de oboseală. Pentru o utilizare extrem de confortabilă cu aspiratorul mobil Festool, pachetul de acumulatori Bluetooth® Festool garantează: acesta asigură, în combinaţie cu un aspirator mobil compatibil cu Bluetooth®, pornirea automată a aspiratorului în modul AUTO la activarea ferăstrăului pendular de găurit cu acumulatori.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Festool Ferastrau vertical cu acumulator PSC 420 HPC 4,0 EBI-Plus CARVEX

Caracteristici generale
Tip
Vertical
Suprafata de lucru
Lemn
Specificatii
Putere(W)
1200
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu