Iti mai recomandam si

Husa Auto Bancheta pentru Protectie si Transport Animale, Caini si Pisici, Sectiuni Laterale tip Hamac, Impermeabila, Antizgarieturi, Usor de Utilizat si de Curatat, 144 x 144 cm, Negru

Brand: OEM

Cod produs: 04-03-03-05-00292

Email
Beneficii Husa Auto Bancheta pentru Protectie si Transport Animale, Caini si Pisici, Sectiuni Laterale tip Hamac, Impermeabila, Antizgarieturi, Usor de Utilizat si de Curatat, 144 x 144 cm, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Husa Auto Bancheta pentru Protectie si Transport Animale, Caini si Pisici, Sectiuni Laterale tip Hamac, Impermeabila, Antizgarieturi, Usor de Utilizat si de Curatat, 144 x 144 cm, Negru

Husa Profesionala pentru Transportul Animalelor in Masina - Protectie pentru Caini si Pisici

Aceasta husa de protectie pentru scaunele auto este conceputa special pentru a proteja tapiteria masinii de murdarie, zgarieturi sau alte deteriorari cauzate de animalele de companie sau obiecte murdare precum anvelopele auto. Aceasta husa nu numai ca asigura o bariera intre scaunele auto si factorii de murdarie, dar contribuie si la mentinerea masinii curata si proaspata.

Caracteristici Cheie

  • Protectie Integrala: Husa de protectie acopera spatiul scaunelor auto sau chiar portbagajul, oferind o protectie eficienta impotriva murdariei, scamei, zgarieturilor si deteriorarii cauzate de animale.

  • Usor de Curatat: Materialul din care este fabricata husa este usor de curatat si impermeabil, ceea ce face curatarea rapida si convenabila.

  • Deschideri pentru Curele de Siguranta: Husa are deschideri special concepute pentru curelele de siguranta, permitand animalelor sa stea in siguranta si confortabil in timpul calatoriilor.

  • Universala si Usor de Asamblat: Husa este conceputa pentru a se potrivi majoritatii masinilor si este foarte usor de asamblat, fiind instalata rapid si fara efort.

  • Calitate Durabila: Materialul de inalta calitate din 100% poliester si intariturile speciale mentin forma corecta a husei si ii confera o durabilitate sporita.

Specificatii Tehnice

  • Compozitie: 100% Poliester
  • Potrivita pentru Locurile din Spate sau Portbagaj
  • Usor de Curatat - Se Poate Spala la Masina
  • Rezistenta la Apa
  • Universala si Usor de Asamblat
  • Puncte de Prindere pentru Curele de Siguranta
  • Culoare: Negru
  • Dimensiuni: Aproximativ 144 cm x 144 cm

Continutul Pachetului

  • Husa Auto pentru Protectie si Transport al Animalelor
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Husa Auto Bancheta pentru Protectie si Transport Animale, Caini si Pisici, Sectiuni Laterale tip Hamac, Impermeabila, Antizgarieturi, Usor de Utilizat si de Curatat, 144 x 144 cm, Negru

Detalii animal de companie
Pentru
Transportul animalelor in masina
Talie
Universala
Caracteristici generale
Tip produs
Husa
Material
100% poliester
Culoare
Negru
Dimensiuni
Lungime
Aproximativ 144 cm
Latime
Aproximativ 144 cm
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu