• FILTREAZA(0)

Igiena dentara

(196)
Menține-ți zâmbetul strălucitor cu produse de igienă dentară de calitate. Descoperă soluțiile noastre pentru o igienă orală impecabilă.
Filtre
1/4
Produsele pentru igiena dentara sunt esentiale pentru mentinerea unei igiene dentare adecvate si prevenirea afectiunilor dentare. Aceste produse sunt disponibile intr-o varietate de forme si dimensiuni si sunt utilizate in rutina zilnica de ingrijire a dintilor. 

Ce sunt produsele pentru igiena dentara si cum sunt utilizate?

Produsele pentru igiena dentara sunt produse utilizate pentru a mentine o igiena orala adecvata si pentru a preveni afectiunile dentare. Aceste produse includ periute de dinti, pasta de dinti, ata dentara si apa de gura.

- Periutele de dinti: Acestea sunt instrumente utilizate pentru a curata suprafata dintilor si a indeparta placa bacteriana. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme si pot avea peri moi sau duri, in functie de nevoile individuale.
- Pasta de dinti: Aceasta este o pasta utilizata in combinatie cu periutele de dinti pentru a curata suprafata dintilor si a preveni cariile dentare. Pasta de dinti este disponibila in diferite arome si poate contine fluor pentru a ajuta la protejarea dintilor impotriva cariilor dentare.
- Ata dentara: Aceasta este o banda subtire si flexibila utilizata pentru a curata zonele dintre dinti unde periutele de dinti nu pot ajunge. Ata dentara ajuta la indepartarea resturilor alimentare si a placii bacteriene si este disponibila in diferite grosimi si arome.
- Apa de gura: Aceasta este o solutie lichida utilizata pentru a elimina bacteriile din cavitatea bucala si pentru a combate respiratia urat mirositoare. Apa de gura este disponibila in diferite arome si poate contine ingrediente precum alcool, fluor sau uleiuri esentiale.

Ce tipuri de produse pentru igiena dentara sunt disponibile?

Exista o gama larga de produse pentru igiena dentara disponibile pentru a se potrivi cu diferitele nevoi ale indivizilor. Acestea includ:

- Periute de dinti manuale sau electrice: Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si forme si pot avea peri moi sau duri. Periutele de dinti electrice pot fi mai eficiente in indepartarea placii bacteriene si a resturilor alimentare.
- Pasta de dinti cu diferite arome si ingrediente active: Acestea includ pasta de dinti cu fluor, pasta de dinti pentru dinti sensibili si pasta de dinti pentru albirea dintilor.
- Ata dentara cu diferite grosimi si arome: Aceasta poate fi o alegere mai buna pentru persoanele cu spatii intre dinti mai mari sau care utilizeaza aparate dentare.
- Apa de gura cu diferite ingrediente active: Aceasta include apa de gura cu alcool, fara alcool, cu fluor sau uleiuri esentiale.
- Accesorii pentru igiena dentara: Acestea includ curatatoare de limba, periute interdentare si irigatoare dentare, care pot ajuta la imbunatatirea igienei dentare si la prevenirea afectiunilor dentare.

Pentru a alege produsele potrivite pentru igiena dentara, este important sa se ia in considerare nevoile individuale, cum ar fi sensibilitatea dentara, spatiile dintre dinti si alte conditii dentare.

In concluzie, produsele pentru igiena dentara sunt esentiale pentru a mentine o igiena orala adecvata si pentru a preveni afectiunile dentare. Cu o gama larga de optiuni disponibile, este important sa se aleaga produsele potrivite pentru a se asigura o igiena dentara sanatoasa si eficienta.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu