Iti mai recomandam si

Incuietoare inteligenta wireless MaGeCa, Control de la distanta, 5 moduri de acces, Aplicatie Tuya compatibila Android si IOS, Amprenta, Cod PIN, 2 chei, 2 cartele, Neagra

Brand: MAGECA

Cod produs: 04-01-14-13-00239

Email
Beneficii Incuietoare inteligenta wireless MaGeCa, Control de la distanta, 5 moduri de acces, Aplicatie Tuya compatibila Android si IOS, Amprenta, Cod PIN, 2 chei, 2 cartele, Neagra
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Incuietoare inteligenta wireless MaGeCa, Control de la distanta, 5 moduri de acces, Aplicatie Tuya compatibila Android si IOS, Amprenta, Cod PIN, 2 chei, 2 cartele, Neagra

Incuietoare inteligenta wireless MaGeCa, Control de la distanta, 5 moduri de acces, Aplicatie Tuya compatibila Android si IOS, Amprenta, Cod PIN, 2 chei, 2 cartele, Neagra

Descopera solutia perfecta pentru securitatea locuintei tale cu Incuietoarea inteligenta wireless MaGeCa! Cu un design elegant si functionalitati avansate, acest dispozitiv redefineste conceptul de siguranta la domiciliu.

Prin intermediul tehnologiei wireless si a aplicatiei Tuya, aceasta incuietoare inteligenta iti ofera control total asupra accesului in casa ta, indiferent de locatie. Poti gestiona usor si rapid accesul, totul de la varful degetelor, prin intermediul smartphone-ului tau. Nu mai este nevoie sa-ti faci griji daca ai uitat cheile acasa sau daca cineva trebuie sa intre in locuinta in absenta ta - acum, totul este la doar un click distanta.

Cu 5 moduri de acces, inclusiv cod PIN, amprenta, chei, cartele si control vocal prin intermediul aplicatiei, aceasta incuietoare se adapteaza nevoilor tale specifice. Indiferent ca esti preocupat de siguranta familiei tale, doresti sa oferi acces temporar unei persoane sau sa simplifici procesul de acces, aceasta incuietoare inteligenta iti ofera flexibilitate maxima.

Instalarea este simpla si rapida, iar compatibilitatea cu tehnologia WiFi iti permite sa monitorizezi si sa controlezi starea incuietorii de la distanta, aducandu-ti o liniste sporita. De asemenea, beneficiezi de notificari in timp real atunci cand cineva acceseaza locuinta, crescand nivelul de siguranta.

Datorita aplicatiei inteligente de gestiune si inregistrare date, Incuietoarea inteligenta wireless MaGeCa se preteaza atat pentru persoane fizice, dar si pentru firme cum ar fi, hoteluri, depozite, scari de bloc. Puteti genera chei de acces si integrate cu un sistem de pontaj, puteti verifica logarile, timpii de acces, etc. Pentru hoteluri este foarte buna, renuntand astfel la panoul clasic cu chei, putand genera chei virtuale cu perioada de timp limitata, pe care clientii le pot folosi pe perioada cazarii.

Tehnologia Smart ofera 5 modalitati de deblocare:

  • COD de ACCES: se pot genera imediat in aplicatie si le puteti seta valabilitatea in functie de nevoi , la 1 folosire, perioada de timp limitata sau permanente si se pot trimite direct catre alt utilizator prin WhatsApp, SMS,etc.

  • CHEIE: in cazul in care s-au consumat bateriile si nu mai exista nici o posibilitate digitala de a o deschide, aveti ca ultima masura cheia fizica.

  • CARD de ACCES: aveti in pachet si 2 carduri de acces pe care le puteti folosi pentru deschidere.

  • APLICATIA TUYA SMART: prin simpla scanare a QR codului din manual, aplicatia se instaleaza imediat, va creati un cont si aveti acces total asupra Yalei. Meniul este prietenos si usor de navigat, puteti seta, parole, coduri, verifica statusul dispozitivului, trimite chei de acces prin diferite canale gen: WhatsApp, Meesenger, SMS, WECHAT etc.

  • AMPRENTA: yala recunoaste pana la 9 amprente, iar raspunsul este aproape instantaneu, rata de esec la citire este de sub 0,0001%.

Caracteristici:

  • Yala este compatibila cu orice usa cu o grosime aproximativa intre 35 si 55 mm (99% dintre usile din Romania se incadreaza intre aceste grosimi).

  • Alimentarea se face cu patru baterii AAA de 1,5V. In aplicatie veti gasi un indicator pentru nivelul bateriei. Yala se incarca pentru urgente prin portul USB.

  • Conexiunea la WiFi se face foarte usor la orice tip de router, prin intermediul aplicatiei.

  • Temperaturi limita: Este conceputa sa reziste la temperaturi cuprinse intre -25C si +65C.

  • Hidroizolata: La exterior muchiile sunt imbracate intr-un cauciuc care asigura hidroizolatia.

  • Rezistenta la zgarieturi: Materialul folosit la exterior este conceput impotriva zgarieturilor.

  • Antiefractie: In caz de efractie emite sunete de alarma si de asemenea trimite notificare pe telefon prin intermediul Aplicatiei Tuya Smart.

  • Baterii descarcate: Emite sunete cand bateriile sunt pe terminate si de asemenea trimite notificare pe telefon prin intermediul Aplicatiei Tuya Smart.

  • In cazul in care bateriile s-au descarcat complet se poate actiona cu cheia fizica sau prin USB: conectare la telefon prin USB si deblocare din Aplicatia Tuya Smart.

Pachetul contine:

  • Clanta
  • Yala;
  • 2 carduri de acces - pot fi multiplicate la nevoie;
  • 2 chei;
  • Kit de montare;
  • Manual de utilizare.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Incuietoare inteligenta wireless MaGeCa, Control de la distanta, 5 moduri de acces, Aplicatie Tuya compatibila Android si IOS, Amprenta, Cod PIN, 2 chei, 2 cartele, Neagra

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Yala
Tip yala
Cu amprenta
Cu cod
Digitala
Manuala
Material
Aluminiu
Finisaj
Aluminiu
Otel inoxidabil
Culoare
Negru
Tip usa
Exterior
Interior
Tip deschidere
Partea dreapta
Partea stanga
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu