Iti mai recomandam si

Jucarie pentru pisici cu ventuza si pasare, Negru - 95 cm

Brand: Divendi

Cod produs: 04-03-08-04-00173

Email
Beneficii Jucarie pentru pisici cu ventuza si pasare, Negru - 95 cm
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Jucarie pentru pisici cu ventuza si pasare, Negru - 95 cm

Jucarie pentru pisici cu ventuza si pasare, Welora®, Materiale Plastic + Cauciuc + Metal, Prevazuta cu undita flexibila, Prindere cu ventuza, Dimensiune stand 95 cm, Dimensiune pasare 20 cm, Negru

Jucaria pentru pisici cu ventuza si pasare Welora® este un accesoriu distractiv si inovator, care iti permite sa oferi pisicii tale ore de distractie si exercitiu. Cu un design ingenios si materiale de inalta calitate, aceasta jucarie va tine pisica captivata si ii va stimula instinctele naturale de vanatoare.

Materiale variate
Jucaria este construita dintr-o combinatie de materiale rezistente si flexibile, incluzand plastic, cauciuc si metal. Aceasta combinatie asigura rezistenta si durabilitatea jucariei in timpul jocului pisicii.

Undita flexibila
Undita atasata jucariei are o constructie flexibila, care permite pasarii sau altor obiecte atarnate sa se miste in mod captivant si imprevizibil. Aceasta miscare atragatoare va captiva atentia pisicii si o va determina sa incerce sa prinda prada.

Prindere cu ventuza
Jucaria este echipata cu o ventuza puternica care permite fixarea usoara pe orice suprafata plana si neteda, precum geamuri sau usi de sticla. Acest aspect permite pisicii sa se joace in siguranta si sa-si exerseze abilitatile de vanatoare intr-un mod controlat.

Dimensiuni generoase
Cu o inaltime totala de 95 cm si o dimensiune a pasarii de 20 cm, jucaria ofera spatiu suficient pentru ca pisica sa se intinda si sa sara in incercarea de a prinde pasarea.

Culoare atragatoare
Jucaria are un design in negru, care se potriveste cu majoritatea interiorului casei tale si atrage atentia pisicii.
Jucaria pentru pisici cu ventuza si pasare Welora® este o modalitate excelenta de a-ti rasfata pisica si de a-i oferi stimulare mentala si fizica. Cu materiale de calitate, miscare captivanta si prindere cu ventuza, aceasta jucarie va face ca pisica sa se simta distrata si fericita. Este ideala pentru a-i mentine timpul ocupat si a o ajuta sa-si exercite instinctele de vanatoare.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Jucarie pentru pisici cu ventuza si pasare, Negru - 95 cm

Caracteristici generale
Pentru
Pisici
Tip
Jucarie
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu