Iti mai recomandam si

Kit Banda LED FOXMAG24® RGB 5050 60 led/m 5 metri Telecomanda 44 taste cu Transformator 12V 6А

Brand: FOXMAG24

Cod produs: 01-01-37-00640

Email
Beneficii Kit Banda LED FOXMAG24® RGB 5050 60 led/m 5 metri Telecomanda 44 taste cu Transformator 12V 6А
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Kit Banda LED FOXMAG24® RGB 5050 60 led/m 5 metri Telecomanda 44 taste cu Transformator 12V 6А

Descriere

● Kit Banda LED FOXMAG24® 5M RGB - Daca vreti sa va schimbati aspectul casei cu un cost scazut, aceasta banda RGB poate fi alegerea perfecta. Benzile cu lumina LED nu pot oferi numai efecte de iluminare, dar au si o selectie de culori foarte bogata, cu efecte de gradient si stralucire si pot obtine cele mai bune efecte vizuale in functie de preferintele dumneavoastra.

● Moduri Multiple - 20 de culori deschise si 8 moduri de lumina pentru diferite dispozitii si atmosfera. puteti face culori,efect de iluminare cu telecomanda.

● Evaluare Impermeabila IP65 - Banda impermeabila RGB LED este fabricata dintr-un material sigur,cu banda PU moale si maner ferm pe spate. Aceasta are un consum redus de energie,luminozitate ridicata,culoare puternica si atingere sigura.

Banda led siks

● Usor de Instalat - Banda LED 5050 RGB este usor de instalat,puteti folosi adeziv 3M. Se recomanda instalarea pe o suprafata plana si uscata (va rugam sa curatati suprafata inainte de instalare).Banda LED poate fi, de asemenea, taiata la lungimea dorita,apoi taiati de-a lungul marcajului de taiere RGB.

● Material Sigur si de Inalta Calitate - cuprul cu doua straturi este utilizat pe PCB pentru a face culoarea mixta mai uniforma. Telecomanda cu infrarosu are functii de stocare, protectie impotriva scurtcircuitului si protectie impotriva suprasarcinii.

● O Gama Larga de Aplicatii - Banda LED RGB poate fi utilizata pentru decorarea sufrageriei,dormitorului,etajului,bucatariei,verandei,biroului si camerelor de zi,deosebit de grozav pentru vacante si evenimente precum Craciun,Halloween,petreceri si multe altele.Este un cadou minunat pentru familia si prietenii tai

 

Usor de instalat si de taiat. Trebuie doar sa conectati toate partile impreuna, sa desprindeti stratul protector si apoi sa lipiti banda pe o suprafata curata, uscata si plana. Aceste lumini cu LED-uri schimbatoare de culori pot fi taiate la fiecare 3 LED-uri impreuna cu semnele de taiere, care vor nu deteriorati restul benzilor de lumina.

Setul include o banda LED de 5 m, un adaptor de 12V AC, telecomanda , receiver si manual de utilizare. Cand utilizati luminile LED, va rugam sa le dezlegati inainte de a le utiliza pentru a preveni incalzirea.

Lumina RGB este perfecta pentru dormitor,sufragerie,bucatarie,tavan,veranda,etaj etc.

 

Specificatii Kit Banda LED FOXMAG24® RGB 5050 60 led/m 5 metri Telecomanda 44 taste cu Transformator 12V 6А

Specificatii
Tip produs
Kit led
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu