199,00 lei
Ultimele 7 produse
199 puncte

Lampa LED pliabila in forma de carte ACFAPRO™, cu 5 culori, incarcare USB si functie lumina de veghe portabila, coperta lemn

Brand: Acfapro

Cod produs: 01-01-58-11-00560

199,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: ACFA GROUP SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 12,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 300,00 lei
Beneficii Lampa LED pliabila in forma de carte ACFAPRO™, cu 5 culori, incarcare USB si functie lumina de veghe portabila, coperta lemn
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 199 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Lampa LED pliabila in forma de carte ACFAPRO™, cu 5 culori, incarcare USB si functie lumina de veghe portabila, coperta lemn

Lampa LED pliabila in forma de carte ACFAPRO™, cu 5 culori, incarcare USB si functie lumina de veghe portabila, coperta lemn

 

Descopera un mod inovator de a aduce lumina in spatiul tau cu aceasta lampa tip carte pliabila cu functii avansate. O combinatie perfecta de tehnologie si design, lampa ofera iluminare ambientala si posibilitatea de a schimba culorile printr-o simpla atingere(alb, cald, rosu, verde, albastru). Protejeaza eficient ochii cu aceste 5 culori si se poate comuta usor intre ele.

Lampa ambientala poate functiona timp de 5-6 ore. O puteti reincarca conectand cablul de incarcare la computer sau la portul USB al adaptorului de alimentare mobil. Indicatorul de alimentare este rosu in timpul incarcarii si devine albastru cand este complet incarcata. Dispune de un circuit integrat de gestionare a puterii, cu functii de protectie impotriva supraincarcarii, descarcarii excesive si scurtcircuitului.

Aceasta lampa poate fi pliata ca o carte veche, ceea ce o face usor de transportat ca un caiet. Poate fi pusa cu usurinta in geanta de mana si in servieta, avand o greutate de maximum 200 g, putand fi utilizata si ca o lanterna de camping, lumina de noapte, lampa de noptiera, lumina de atmosfera, lumina decorativa, lumina de lectura, etc.

Cu un stil modern minimalist, aceasta lumina tip carte adauga un plus de eleganta si sofisticare in decorul casei tale. Indiferent daca o folosesti ca lumina de noapte sau ca accesoriu decorativ, aceasta lampa este cu adevarat unica si captivanta. In concluzie, lampa decorativa in forma de carte deschisa este un produs de calitate superioara, care va adauga o nota de eleganta si rafinament oricarei incaperi.

Cand deschideti lampa tip carte, deschideti o surpriza! Este un cadou minunat pentru adulti si copii, indiferent daca este pentru ziua de nastere, festivitate sau orice alta petrecere, aceasta se potriveste tuturor situatiilor in care oferiti cadouri familiilor, persoanelor dragi, copiilor, parintilor, prietenilor sau colegilor . Aduce instantaneu un zambet pe fetele destinatarilor datorita unicitatii sale.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Lampa LED pliabila in forma de carte ACFAPRO™, cu 5 culori, incarcare USB si functie lumina de veghe portabila, coperta lemn

Caracteristici
Tip produs
Lampa
Tip alimentare
Usb
Tip intrerupator
Touch
Tip bec
Led
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu