25,00 lei
Ultimele 2 produse
25 puncte

Matematica exercitii si probleme pentru clasa a III-a, autor Gheorghe Adalbert Schneider

Brand: HYPERION

Cod produs: 06-15-11-00426

25,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Matematica exercitii si probleme pentru clasa a III-a, autor Gheorghe Adalbert Schneider
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 25 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Matematica exercitii si probleme pentru clasa a III-a, autor Gheorghe Adalbert Schneider

Matematica - exercitii si probleme pentru clasa a 3 An aparitie 2019. Lucrarea de fata este o editie revizuita si adaugita, care fata de editia anterioara contine in plus 12 Teste grila de autoevaluare, care sunt plasate la sfarsitul lucrarii, astfel incat sa poata fi folosite simultan ambele lucrari. Prin conceperea exercitiilor si problemelor este stimulata gandirea si creativitatea elevului si ajutata dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al acestuia. Lucrarea are o densitate mare de probleme si exercitii, prezentate sistematizat pe tipuri de probleme, grupate uneori mai multe sub acelasi enunt. Acolo unde a fost posibil s-a realizat o acoperire cat mai completa a capitolelor tratate, dandu-se posibilitatea elevului, ca prin repetitie si evaluare sa aprofundeze principalele tehnici legate de problemele din capitolele abordate. In prima parte a lucrarii sunt prezentate notiuni teoretice precum si enunturile problemelor, grupate in 10 capitole referindu-se printre altele la numere naturale de la 0 la 10 000, adunarea si scaderea numerelor naturale de la 0 la 10 000 cu si fara trecere peste ordin, inmultirea numerelor naturale in concentrul 0 – 10 000, impartirea numerelor naturale in concentrul 0 - 100, elemente intuitive de geometrie, unitati de masura. In partea a doua a lucrarii sunt date rezolvari ale exercitiilor si problemelor mai dificile. O parte din capitole se incheie cu cateva teste de evaluare care ajuta elevul sa aprofundeze cunostintele insusite, sa-si dezvolte imaginatia, gandirea si creativitatea, si ajuta invatatorul sa stabileasca gradul de insusire de catre elev a cunostintelor din acel capitol. Lucrarea se incheie cu 6 teste finale de evaluare. Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, lucrarea, se adreseaza si elevilor care se pregatesc pentru concursurile de matematica, iar prin unele probleme ce pot fi selectate din fiecare capitol, lucrarea este foarte utila pentru cercurile de elevi. Lucrarea de fata a fost elaborata in conformitate cu programa scolara actuala, cu scopul de a veni in sprijinul elevilor de clasa a – III - a, parintilor care doresc sa-si ajute copiii, precum si invatatorilor. autor: Gheorghe-Adalbert Schneider 168 pag, format a5

Specificatii Matematica exercitii si probleme pentru clasa a III-a, autor Gheorghe Adalbert Schneider

CARACTERISTICI GENERALE
An publicare
2019
Gen/Tip
Didactice
Numar pagini
168
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu