Iti mai recomandam si

Mini camera ascunsa WiFi, 4K, night vision, senzor de miscare

Brand: Spionescu

Cod produs: 02-01-12-21-00914

Email
Beneficii Mini camera ascunsa WiFi, 4K, night vision, senzor de miscare
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Mini camera ascunsa WiFi, 4K, night vision, senzor de miscare

Mini camera spion, Spionescu, WiFi, 4K, viziune nocturna, inregistrare audio si video, detectarea miscarii, negru


 

CAMERA WiFi HD: camera de supraveghere 4K cu o rezolutie de 1920 x 1080, inalta definitie pentru a va oferi o calitate clara a imaginii. Unghi larg de 110 grade, camp larg de monitorizare. Suporta pana la 5 metri de vizibilitate pe timp de noapte.

Detector mobil: suporta alarma la detectarea miscarii. Cand ecranul zonei selectate se schimba, camera trimite informatii de alarma catre telefon, care pot fi afisate pe aplicatia telefonului.

 

INREGISTRARE VIDEO INTELIGENTA: Inregistrare in bucla fara a sterge videoclipul anterior. Cand tinta in miscare apare in zona de supraveghere, videoclipul de supraveghere este inregistrat automat (inregistrarea video nu se blocheaza).

Control de la distanta prin aplicatie: suporta conexiune WiFi, transmisie video in timp real. Aplicatia (pentru iOS si Android) poate fi folosita pentru a controla camera pentru a inregistra videoclipuri si a face fotografii. Puteti controla camera printr-o retea mobila. De asemenea, poate fi controlata prin WiFi.

 

INREGISTRARE VIDEO SI VOCE: Camera are un microfon incorporat de inalta rezolutie, care inregistreaza si sunetul in timpul inregistrarii, asigurandu-se ca sunetul este sincronizat cu imaginea, calitatea sunetului este clara si nu apare zgomot. Astfel, puteti afla situatia in timp real.

 

Arhiva video pe card Micro SD si stocare in Cloud

Suporta card micro SD de maxim 64GB (nu este inclus) - este necesar sa formatati mai intai cardul SD. De asemenea, puteti achizitiona serviciul de stocare in Cloud. Stocarea in Cloud va salva toate datele care va intereseaza si le puteti accesa de oriunde din lume. Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu pierderea cardului de memorie.

 

1080p Full HD & Viziune Nocturna:

2 becuri IR non-invazive, lampi de 940nm, care ofera o gama remarcabila de viziune nocturna pana la 5M in lumina slaba, detalii mici pot fi inregistrate cu usurinta.

 

Comuta automat viziunea nocturna in functie de lumina mediului. Nu va inceta sa protejeze!

 

Detectare Miscare & Alarma:

Cand camera detecteaza imagini in miscare intr-o raza de 5 metri de camera, videoclipul va fi activat automat si telefonul dvs. va primi un mesaj de alerta imediat.

 

Vizualizare la Distanta:

Rapid si usor de configurat, veti fi ghidat la fiecare pas in aplicatia V380 Pro, manualul de instructiuni este inclus de asemenea. Suporta iOS/Android, PC.

 

Conectare Wifi: Puteti folosi orice retea pentru a transmite in direct inregistrarile de oriunde din lume, odata ce conectati aceasta camera spion la reteaua Wi-Fi de acasa.

 

                                  ATENTIE

Produsele noastre, inclusiv camerele de supraveghere, fac parte din categoria dispozitivelor de monitorizare, care sunt in mod obisnuit instalate in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura securitatea bunurilor expuse. In momentul in care activam astfel de camere, este esential sa informam toate persoanele vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive este permisa doar cu acordul explicit al persoanelor care sunt monitorizate prin intermediul acestor dispozitive. Sub nicio forma nu sustinem sau incurajam folosirea produselor noastre pentru a filma sau surprinde vietile private ale altor persoane.

Spionescu nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea incorecta sau neconforma cu legislatia in vigoare a produselor noastre si nu va fi facuta responsabila pentru utilizarea indecenta sau neadecvata a dispozitivelor noastre de tip "spion". Este responsabilitatea utilizatorilor sa respecte legile si regulamentele aplicabile in utilizarea produselor noastre.

*Acest produs include taxa de timbru verde in valoare de:0.15

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Mini camera ascunsa WiFi, 4K, night vision, senzor de miscare

Caracteristici generale
Tip produs
Reportofon
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu