372,47 lei
172,47 lei
Economisesti 200,00 lei
Ultimele 7 produse

Mini Camera Supraveghere Ascunsa, Wifi, Microcamera Full HD Profesionala cu microfon, Detectarea miscarii, Night Vision

Brand: StartONTeam

Cod produs: 02-01-12-21-01001

372,47 lei
172,47 lei
Economisesti 200,00 lei (-53%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: Start On Family Team SRL
Estimat livrare: Joi, 9 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 350,00 lei
Beneficii Mini Camera Supraveghere Ascunsa, Wifi, Microcamera Full HD Profesionala cu microfon, Detectarea miscarii, Night Vision
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Mini Camera Supraveghere Ascunsa, Wifi, Microcamera Full HD Profesionala cu microfon, Detectarea miscarii, Night Vision

Mini Camera Spion Magnetica, Microcamera A9 Wifi Full HD Profesionala, Supraveghere ascunsa, spionaj cu microfon, Inregistrare, Detectarea miscarii, Night Vision si Aplicatie

Descopera cea mai recenta mini camera spion portabila, cu supraveghere inteligenta de ultima generatie, perfecta pentru utilizare atat in interior, cat si in exterior, pentru a captura imagini live in 1080P ultra HD. Este una dintre cele mai mici camere WiFi de pe piata, perfecta pentru ascundere, fiind usor de fixat cu ajutorul bratului magnetic de orice parte metalica. Odata conectata la telefon prin routerul Wi-Fi, puteti vizualiza in direct videoclipurile de la distanta, de oriunde in lume, folosind aplicatia dedicata. Asigurati-va familia si protejati-va casa de potentialii hoti cu ajutorul acestei camere de securitate avansate.

Camera Mini, Ultra Mica, Fara Fir
Aceasta camera compacta este portabila, ceea ce o face ideala pentru a fi utilizata ca o camera de securitate fara fir pentru casa sau ca o camera de interior / camera pentru bona / monitor pentru copii, cu capacitatea de a inregistra instantaneu imagini si videoclipuri fara a atrage atentia. In plus, poate fi folosita ca o camera pentru masina, camera pentru caini / animale de companie, monitor pentru copii sau camera de actiune aeriana.

Tehnologie Avansata de Detectare a Miscarii
Aceasta mini camera spion pentru securitatea casei tale este una dintre cele mai mici camere de pe piata echipata cu o functie PIR si conexiune WiFi, oferind o detectie inteligenta si imbunatatita a miscarii. Aveti posibilitatea sa setati manual sensibilitatea senzorului de detectare a miscarii din aplicatie. Functia de urmarire inteligenta permite camerei sa urmareasca obiectele in miscare, sa inregistreze videoclipuri in timp real si sa trimita alerte instantanee.

Vedere Nocturna Clara, Inteligenta
Camera de supraveghere de interior StartONTeam, este dotata cu 6 lumini LED Infrarosu IR neiluminate pentru a trece neobservata. Aceasta va intra automat in modul Night Vision pe masura ce lumina ambientala devine mai slaba. In modul de vedere nocturna, puteti inregistra videoclipuri clare si de inalta calitate si puteti vedea orice miscare intr-un raza de 10-15 de metri de la camera. Aplicatia permite adaugarea mai multor camere, astfel incat sa nu mai pierdeti niciodata un eveniment important! Acum puteti supraveghea indeaproape casa, biroul, garajul sau depozitul. Fie ca este zi sau noapte, stiti exact cine atenteaza la intimitatea dumneavoastra.

Conectare extrem de simpla
Mini Camera Spion StartONTeam este mult mai usor de instalat decat alte camere, care de obicei necesita o procedura de instalare complicata, implicand mai multi pasi. Pur si simplu porniti mini-camera, conectati-o la WiFi si adaugati-o la aplicatie. Este proiectata pentru a va configura cu usurinta. Nu este necesara nicio cablare, nu este necesara o instalare complicata. Aceasta mini camera ascunsa de spionaj poate inregistra 24/7 in fiecare zi pentru securitatea casei si inregistrarea evenimentelor importante, Conectati mini camera de spionaj la wifi si puteti vizualiza de la distanta inregistrarea video in timp real si pe cardul SD (accepta card de memorie pana la 32GB - INCLUS). Pastrati un ochi pe casa sau biroul dvs. ca o camera spion wifi de securitate.


Imbunatatiti-va securitatea cu mini-camera noastra portabila, perfecta pentru a va proteja casa, familia sau chiar pe dumneavoastra. Mini camera wifi are o lentila Ultra HD 1080P si vedere nocturna pentru videoclipuri clare si imagini perfecte, zi sau noapte. 
Mini camera de supraveghere WIFI ascunsa are o functie alarma, de detectare a miscarii care va permite sa stiti cand apare o urgenta. Atunci cand exista o persoana in raza camerei, aceasta va trimite o poza si un videoclip de cinci secunde catre  aplicatia telefonului dvs. mobil.
Camera de spionaj wifi este solutia ideala pentru a va proteja casa si pe cei dragi de potentiale amenintari precum hotii, spargatorii sau daunele. Cu functii usor de utilizat si cu capturi video si foto HD, este una dintre cele mai potrivite camere de supraveghere. Proiectata pentru a fi mica, compacta si discreta, aceasta camera poate fi folosita pentru orice activitate, fie ca este vorba de supravegherea bonei si a celor mici, sau ca este folosita pentru supravegherea locuintelor, dormitoarelor, garajelor, camerelor de hotel, birourilor si multe altele, monitorizarea se face fara efort.
Functionarea sa pe baterii o face usor de configurat, permitandu-va sa o utilizati ca o camera de corp sau ca o camera sport. Puteti supraveghea atat bonele, animalele de companie, copiii sau membrii varstnici ai familiei cat si ingrijitorii, sau muncitorii, asigurandu-va ca sunteti cu un pas inaintea oricaror pericole din rutina zilnica.
 
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Mini Camera Supraveghere Ascunsa, Wifi, Microcamera Full HD Profesionala cu microfon, Detectarea miscarii, Night Vision

Caracteristici generale
Tip produs
Mini camera spion
Utilizare
Supraveghere
Functii
Night vision
Mica
Detectare miscare
Format foto
Full hd
Rezolutie video
1080p
Format video
Mp4
Sistem de operare compatibil
Aplicatie pe ios si android
Culoare
Negru
Continut pachet
Camera
Suport prindere
Cablu alimentare
Card sd 32gb
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu