48,00 lei
Ultimele 2 produse
48 puncte

Ne pregatim pentru excelenta! Olimpiade nationale de limba si literatura romana, clasele 5-8 - Cristina Cergan

Brand: Paralela 45

Cod produs: 06-15-11-02016

48,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Ne pregatim pentru excelenta! Olimpiade nationale de limba si literatura romana, clasele 5-8 - Cristina Cergan
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 48 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Ne pregatim pentru excelenta! Olimpiade nationale de limba si literatura romana, clasele 5-8 - Cristina Cergan

Aceasta carte, realizata de profesori cu experienta in pregatirea elevilor pentru olimpiadele de limba si literatura romana, este o aparitie noua pe piata auxiliarelor scolare, fiindca propune elevilor si profesorilor modele de subiecte, concepute dupa structura subiectelor din anii precedenti, atat pentru proba scrisa, cat si pentru proba orala a tuturor olimpiadelor: Olimpiada Nationala de Limba si Literatura Romana, Olimpiada Nationala Interdisciplinara de Limba si Literatura Romana si Religie „Cultura si Spiritualitate Romaneasca”, Olimpiada pentru elevii din mediul rural „Universul Cunoasterii prin Lectura”.

In volum se regasesc fragmente de texte interesante, repere teoretice, dar si o serie de organizatori grafici si de _fise dedicate tiparelor textuale, care se pot folosi atat pentru dezvoltarea competentei de lectura, cat si a celei de redactare. In plus, autorii au propus si unele sugestii de raspuns si modele de rezolvare, toate gandite pentru a-l motiva pe elev sa patrunda cu placere _in lumea textului, sa descopere frumusetea cuvantului, pentru ca aventura cunoasterii sa fie una care sa provoace bucuria reusitei.

De asemenea, la finalul auxiliarului se regasesc si cateva recomandari de lectura, deoarece avem certitudinea ca elevii care _vor deschide acest volum vor deveni, cu siguranta, cititori pasionati, iar, daca sunt deja, vor descoperi noi orizonturi literare.

Specificatii Ne pregatim pentru excelenta! Olimpiade nationale de limba si literatura romana, clasele 5-8 - Cristina Cergan

CARACTERISTICI GENERALE
An publicare
2022
Gen/Tip
Examene si concursuri
Numar pagini
260
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu