50,00 lei
Ultimul produs
50 puncte

Parenting viral. Ghid pentru stabilirea limitelor si cresterea copiilor responsabili in mediul online, Mindy McKnight

Brand: Curtea Veche Publishing

Cod produs: 06-15-07-00308

50,00 lei
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mie, 8 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Parenting viral. Ghid pentru stabilirea limitelor si cresterea copiilor responsabili in mediul online, Mindy McKnight
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 50 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Parenting viral. Ghid pentru stabilirea limitelor si cresterea copiilor responsabili in mediul online, Mindy McKnight

Parenting viral. Ghid pentru stabilirea limitelor si cresterea copiilor responsabili in mediul online, Mindy McKnight

 

 

 

Un instrument util, usor de inteles si de folosit, perfect pentru oricine este sau vrea sa devina parinte!

 

Iata un ghid practic pentru parintii care isi doresc sa se initieze in secretele lumii digitale din secolul al XXI-lea. De la sfaturi si trucuri despre aplicatiile si platformele de socializare ale momentului pana la idei de organizare a caminului tau, Parenting viral iti propune reguli, structuri si cadre pentru ca digitalul, noul membru al familiei tale, sa nu va strice armonia.

 

Ea insasi mama si youtuber, Mindy McKnight iti ofera un insight fresh despre ce inseamna sa fii parinte intr-o era dominata de touchscreen si de retele, in care copiii tai pot deveni la fel de usor sclavi, victime sau stapani. Dar tine numai de tine sa descoperi reteta-minune dupa care sa echilibrezi in familia ta avantajele si dezavantajele tehnologiei, astfel incat sa va folositi de ea si mici, si mari fara sa va puneti in pericol. Un pont bun ar fi sa mai dati cu totii cate o fuga si prin minunata lume analogica de care... nu-i asa ca uneori vi se cam face dor?

 

 

Despre autor

 

MINDY McKNIGHT a lansat site‐ul CuteGirlsHairstyles.com la sfarsitul anului 2008 si canalul YouTube CuteGirlsHairstyles la ince‐ putul anului 2009. Chiar daca tutorialele de coafura ale lui Mindy au inceput ca hobby, ele au continuat prin a deschide calea catre un veritabil imperiu social media, care a ajuns la peste 23 de milioane de urmaritori pe toate platformele de socializare, sase canale YouTube de succes si mai multe afaceri off‐platform de renume. Continutul video creat a fost vizualizat de peste 2 miliarde de ori in intreaga lume.

Mindy a fost inclusa in clasamentul primelor 25 de femei de pe YouTube, cu peste 5,6 milioane de abonati, generand 10 milioane de vizualizari lunare. Familia McKnight a intrat in atentia locala, nationala si globala prin intermediul diverselor canale media, printre care se numara programele televizate 20/20, Good Morning America, TODAY, Anderson LIVE, Katie si The View.

 

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Parenting viral. Ghid pentru stabilirea limitelor si cresterea copiilor responsabili in mediul online, Mindy McKnight

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Mindy mcknight
Gen/Tip
Parenting
Numar pagini
336
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu