Iti mai recomandam si

Placa de zgariat pentru pisici Navaris, Sisal, Maro, 56329.1

Brand: Navaris

Cod produs: 04-03-08-04-00180

Email
Beneficii Placa de zgariat pentru pisici Navaris, Sisal, Maro, 56329.1
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Placa de zgariat pentru pisici Navaris, Sisal, Maro, 56329.1

Descriere 


DISTRACTIE DE ZGARIERE: mobila ta sufera din cauza zgarieturilor pisicii tale, dar nu ai loc pentru un stalp de zgarieturi? Atunci incercati aceasta placa de zgariat! Nu ocupa spatiu pentru ca il poti agata si pisica ta se poate zgaria cat doreste.

DESIGN DRAGUT: placa de zgarietura este proiectata sub forma unui cap de pisica. Marginea de lemn din jurul raftului din sisal este un detaliu minunat si va arata grozav pe orice perete. Nu trebuie sa ascundeti acest covor de zgarietura cand vin vizitatori.

DETALII: Vei primi un covor de zgarieturi cu dimensiunile 35 x 31 x 2,5 cm. Este confectionat din lemn si sisal si cantareste 1,8 kg. Pe spate sunt patru ventuze pentru agatat.

MONTAJ USOR: Datorita ventuzelor, il puteti atasa cu usurinta pe perete. Raftul ramane ferm in pozitie pe o varietate de suprafete. Bineinteles, il puteti pune si pe podea.

MATERIAL NATURAL: Covorasul pentru zgariere este realizat din material natural - lemn si sisal. O alegere eleganta si ecologica.

Ofera pisicii tale un loc unde sa se distreze si sa-ti protejeze mobila de zgarieturi cu aceasta placa de zgariat distractiva de la Navaris.

PISICILE TREBUIE SA ZGARIE!
Pisicilor le place sa aiba grija de unghiile lor. Pisicile domestice, in special, au nevoie de covorase adecvate pentru zgariere, astfel incat peretii, mobilierul, usile sau podelele sa nu sufere de nevoia de a se zgaria.

DECORATIV
Nu numai ca pisica ta se va bucura de aceasta tabla de zgarietura in forma de pisica, dar este si un frumos articol decorativ pe peretele tau. Designul elegant se potriveste aproape oricarui stil de mobilier.

VENTUZE PRACTICE
Datorita ventuzelor de pe spate puteti agata raftul oriunde doriti. Alegeti inaltimea perfecta pentru ca pisica dvs. sa se intinda in timp ce se zgari. Daca pisica ta prefera sa zgarie orizontal, pur si simplu asezati placa jos.

SPECIFICATII
Material: lemn, sisal
Dimensiuni: 35 x 31 x 2,5 cm
Greutate: 1,8 kg

LIVRARE
1x tabla de zgariat cu ventuze

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Placa de zgariat pentru pisici Navaris, Sisal, Maro, 56329.1

Caracteristici generale
Pentru
Pisici
Varsta
Adult
Tip
Interactiva
Material
Lemn
Culoare
Maro
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu