139,90 lei
72,99 lei
Economisesti 66,91 lei
Ultimele 6 produse
73 puncte

Proiector imagini pentru desenat, 4 discuri cu 32 modele diferite, Markere si notebook incluse - 25 x 30.5 x 20 cm

Brand: Divendi

Cod produs: 53-07-01-46-07451

139,90 lei
72,99 lei
Economisesti 66,91 lei (-47%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 9% reducere
Vandut si livrat de: ASCIM ORGANIZATION SRL
Estimat livrare: Vin, 17 mai - Lun, 20 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Proiector imagini pentru desenat, 4 discuri cu 32 modele diferite, Markere si notebook incluse - 25 x 30.5 x 20 cm
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 73 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Proiector imagini pentru desenat, 4 discuri cu 32 modele diferite, Markere si notebook incluse - 25 x 30.5 x 20 cm

Proiector imagini pentru desenat, Welora®, 4 discuri cu 32 modele diferite, Alimentare cu 3 x baterii AA, Inaltime ajustabila 25-34 cm, Markere si notebook incluse, Organizator markere si modele inclus, Dimensiuni 25 x 30.5 x 20 cm, Albastru/Verde/Portocaliu

Proiectorul pentru desenat Welora® este un instrument creativ si distractiv care isi propune sa inspire imaginatia si talentul artistic al copiilor, oferindu-le posibilitatea de a crea desene uimitoare si captivante. Cu o serie de caracteristici si accesorii inovatoare, acest proiector este destinat sa stimuleze creativitatea la orice varsta si sa ofere ore de distractie si explorare artistica.

32 de modele diferite
Acest proiector este dotat cu 4 discuri care contin un total de 32 de modele diferite pentru desenat si schitat, de la animale safari si marine, la fructe si vehicule. Copiii pot alege dintr-o varietate larga de optiuni pentru a-si alege subiectul preferat de desenat. Cu ajutorul acestor modele, pot crea desene realiste si detaliate fara efort.
Inaltimea ajustabila de la 25 cm la 34 cm permite o reglare facila in functie de unghiul preferat.

Alimentare cu 3 x baterii AA
Proiectorul este alimentat cu 3 baterii AA ceea ce il face portabil si usor de utilizat oriunde, fara a fi nevoie de o sursa de curent. Acest aspect face proiectorul ideal pentru calatorii, tabere sau pentru a-l utiliza in locuri fara acces la priza.

Set de 12 markere si notebook cadou
Setul include 12 markere colorate de inalta calitate care permit copiilor sa coloreze desenele create cu usurinta. Markerele sunt non-toxice si sigure pentru copii si vin in culori variate pentru a oferi libertate creativa.
Proiectorul este livrat cu un notebook de schite astfel incat copiii sa poata incepe sa deseneze imediat. Notebook-ul are pagini albe si goale pentru a permite copiilor sa-si exprime creativitatea si sa creeze propriile lor opere de arta. Totodata, dispun si de un suport prin intermediul caruia isi pot organiza cu usurinta culorile si proiectoarele.

Dimensiuni compacte
Proiectorul are dimensiuni de 25 x 30.5 x 20 cm ceea ce il face usor de transportat si de depozitat. Poate fi asezat pe o masa sau luat in calatorii cu usurinta.

Culori atragatoare
Proiectorul este disponibil intr-o combinatie eleganta de portocaliu, albastru si verde, care il face atat atractiv din punct de vedere vizual, cat si potrivit pentru orice gen de sex, baieti sau fete.
Proiectorul pentru desenat Welora® este un cadou minunat pentru copii de toate varstele, oferindu-le posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile artistice si de a se bucura de ore nesfarsite de creativitate si distractie. Cu acest set, imaginatia devine realitate si oricine poate deveni un mic artist in devenire.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Proiector imagini pentru desenat, 4 discuri cu 32 modele diferite, Markere si notebook incluse - 25 x 30.5 x 20 cm

SPECIFICATII GENERALE
Culoare
Multicolor
Culoare lumina
Alb
CARACTERISTICI TEHNICE
Putere(W)
2000
Alimentare
Electric
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu