Iti mai recomandam si

Radiator incalzitor terasa cu infrarosu, putere maxima 1800W, vertical, cu 1 element, 2 trepte de caldura, control mecanic, negru

Brand: FOXMAG24

Cod produs: 04-01-17-01-00205

Email
Beneficii Radiator incalzitor terasa cu infrarosu, putere maxima 1800W, vertical, cu 1 element, 2 trepte de caldura, control mecanic, negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Radiator incalzitor terasa cu infrarosu, putere maxima 1800W, vertical, cu 1 element, 2 trepte de caldura, control mecanic, negru

Descriere

Incalzitor vertical de terasa, putere 1800W

Incalzitor de terasa pentru caldura directionata in timpul zilelor si serilor reci

Folosind incalzitorul vertical va puteti bucura de temperaturi placute in timpul zilelor si noptilor reci. Incalzitorul de terasa are o lampa cu carbon infrarosu puternica de 1800W, care genereaza caldura in doar 3 secunde! 

Unde este acest incalzitor potrivit?

  • Model vertical, deci poate fi pozitionat oriunde doriti.

  • Caldura directionata. Incalzitorul este ideal pentru a fi pozitionat langa masa de afara, sau langa canapeaua de exterior.

  • Perfect pentru a fi pozitionat afara unde stati cu prietenii si/sau familia.

  • Poate fi utilizat ca un plus la incalzitoarele suspendate; caldura de la incalzitoarele suspendate vine de sus. Iar acest incalzitorul poate fi folosit pentru a incalzi de jos. Ideal in timpul meselor de seara afara pe terasa.

Sfaturi pentru utilizarea incalzitorului

Distanta maxima recomandata fata de incalzitor este de 2 pana la 3 metri si aria maxima recomandata este de 6 pana la 8 metri patrati. Incalzitorul este echipat cu pornire lenta, ceea ce micsoarea varful de sarcina la pornire, deci este mai putin probabil ca siguranta sa sara. Va rugam sa retineti ca un incalzitor cu pornire lenta nu este o garantie a faptului ca siguranta nu va sarii. De aceea, asigurati-va ca aveti cat mai putin posibile aparate conectate la un grup de alimentare atunci cand doriti sa folositi un incalzitor. Fiti atenti la grosimea (mm2) firelor cablurilor prelungitoare, care trebuie sa fie suficient de groase pentru puterea incalzitorului, tinand cont si de lungimea cablului. Cablurile si rolele prelungitoare trebuie sa fie complet desfasurate.

Caracteristici:

- Putere: 1800W.

- Voltaj: 220-240V.

- Frecventa: 50/60Hz.

- Clasa de protectie: IP55.

- Termostat pentru reglarea temperaturii.

- Corp din metal.

- Eficienta maxima.

- Recomandat pentru incaperi pana la 15 m²

- Temperatura Maxima 400°C

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Radiator incalzitor terasa cu infrarosu, putere maxima 1800W, vertical, cu 1 element, 2 trepte de caldura, control mecanic, negru

Caracteristici tehnice
Putere(W)
1800w
Culoare
Negru
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu