31,07 lei
Ultimele 6 produse
31 puncte

Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Ageing 12+, 400g

Brand: Royal Canin

Cod produs: 04-03-01-02-00468

31,07 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: YOUR STUFF SRL
Estimat livrare: Vin, 3 mai - Mie, 8 mai
Livrare prin curier: 9,00 lei
Beneficii Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Ageing 12+, 400g
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 31 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Ageing 12+, 400g

ROYAL CANIN® Ageing 12+ este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii senioare, cu varsta de peste 12 ani.
Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN®Ageing 12+:

• Stimuleaza apetitul pisicilor senioare prin crochetele cu palatabilitata ridicata si textura dubla specifica, ce faciliteaza masticatia
• Sustine desfasurarea functiilor organismului in parametrii optimi pe parcursul etapei de seniorat
• Contribuie la mentinerea sanatatii functiei renale

 


Pisicile senioare au cerinte nutritionale diferite de cele ale pisicilor mai tinere, din acest motiv, este important sa schimbati formula nutritionala destinata pisicii dumneavoastra pe masura ce aceasta imbatraneste, pentru a va asigura ca aceste cerinte ii sunt indeplinite in mod constant.

 


Formula nutritionala ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ este recomandata pisicilor cu varsta peste 12 ani si este special conceputa pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii senioare.

 


Odata cu inaintarea in varsta, unele pisici senioare prezinta un usor declin al simturilor gustului si mirosului, ceea ce duce de obicei la pierderea apetitului si, implicit, la un aport alimentar mai redus. Formula ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ contine o crochete cu palatabilitate ridicata si textura dubla (crocante in exterior, moi in interior) pentru a stimula apetitul general al pisicii senioare.

 


Pe masura ce pisicile inainteaza in varsta, ele au nevoie de o solutie nutritionala care sa includa anumiti nutrienti meniti sa le protejeze sanatatea pe parcursul etapei naturale de imbatranire. Pentru aceasta, formula nutritionala ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ contine un complex brevetat de antioxidanti care sustine pisicile senioare pe parcursul procesului de imbatranire.

 


Datorita aportului moderat de fosfor, solutia nutritionala ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ sustine de asemenea sanatatea functiei renale, ceea ce aduce un beneficiu considerabil pisicilor senioare.

 


Formula nutritionala ROYAL CANIN® Senior Ageing ofera aport echilibrat de minerale. Acesta contribuie la sustinerea aparatului urinar al pisicii si la mentinerea sanatatii generale a tractului urinar.

 


Pentru a raspunde preferintelor individuale ale fiecarei pisici, formula nutritionala ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+ este disponibila si sub forma umeda in sos delicios. Daca aveti in vedere hranirea mixta, nu trebuie decat sa urmati recomandarile noastre pentru a va asigura ca pisica dumneavoastra primeste mixul precis de hrana umeda si uscata pentru beneficii optime.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Senior Ageing 12+, beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Ageing 12+, 400g

Caracteristici generale
Pentru
Pisici
Cantitate
0.4
Contine
<p><strong>compozitie</strong></p> <p><br />izolat proteic vegetal*, faina de grau, grasimi animale, proteina deshidratata de pasare, orez, porumb, fibre vegetale, proteine animale hidrolizate, pulpa de cicoare, minerale, ulei de peste, ulei de soia, drojdii, rosii deshidratate (sursa de licopen),
Tip
Uscata
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu