110,98 lei
Ultimele 2 produse
111 puncte

Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Cocker Adult, 3kg

Brand: Royal Canin

Cod produs: 04-03-01-01-00677

110,98 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: YOUR STUFF SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 11,00 lei
Beneficii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Cocker Adult, 3kg
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 111 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Cocker Adult, 3kg

ROYAL CANIN® Cocker Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale cainelui din rasa Cocker Spaniel cu varsta mai mare de 12 luni.


Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Cocker Adult:

  • Sustine rolul de „bariera” al pielii, mentine sanatatea pielii si hraneste firul de par
  • Ajuta la mentinerea greutatii optime
  • Contribuie la mentinerea sanatatii muschiului cardiac

 

Pentru cainele dumneavoastra adult din rasa Cocker, nutritia este o componenta esentiala in mentinerea sanatatii. De aceea, este important sa ii asigurati cainelui dumneavoastra o hrana completa si echilibrata, care sa-i sustina starea optima de sanatate.

 

Pentru a mentine sanatatea pielii si blanii cainelui dumneavoastra, ROYAL CANIN® Cocker Adult contine un complex exclusiv de nutrienti care sustin rolul de bariera al pielii. Imbogatita cu ulei de Borago, vitamina A si acizi grasi Omega-3 (EPA si DHA), aceasta formula nutritionala asigura suport pentru pielea cainelui dumneavoastra si ii mentine starea optima de sanatate. Sanatatea pielii are un efect direct asupra sanatatii blanii, de aceea este important sa va asigurati ca hrana cainelui dumneavoastra contine nutrienti benefici pentru piele.

 


Cainii din rasa Cocker Spaniel sunt predispusi sa isi depaseasca portia zilnica de hrana, daca li se ofera ocazia. De aceea, este important sa va ajutati cainele, tinand sub control greutatea si conformatia corporala. ROYAL CANIN® Cocker Adult are o formula optima, care include un continut controlat de grasimi, pentru a limita aportul energetic zilnic.

 


Formula exclusiva ROYAL CANIN® Cocker Adult contribuie totodata la sustinerea sanatatii cardiace a cainelui dumneavoastra, datorita unui mix specific de nutrienti care mentin sanatatea muschiului cardiac Mai mult, forma si dimensiunile crochetelor ROYAL CANIN® Cocker Adult sunt adaptate special pentru a corespunde caracteristicilor rasei Cocker Spaniel. Aceasta formula contine chelatori de calciu, care contribuie la incetinirea formarii si acumularii de tartru, sustinand astfel igiena dentara a cainelui.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al cainelui dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand cainele dumneavoastra este hranit cu ROYAL CANIN® Cocker Adult, el beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Cocker Adult, 3kg

Caracteristici generale
Varsta
Adult
Rasa
Cocker
Greutate
3kg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu