44,40 lei
Ultimul produs
44 puncte

Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Labrador Retriever Junior, 1kg

Brand: Royal Canin

Cod produs: 04-03-01-01-00679

44,40 lei
Vandut si livrat de: YOUR STUFF SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 9,00 lei
Beneficii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Labrador Retriever Junior, 1kg
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 44 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Labrador Retriever Junior, 1kg

ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy este o formulă de hrană uscată concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului junior din rasa Labrador Retriever, cu vârsta de până la 15 luni. Beneficii:
  • Oferă suportul nutrițional necesar dezvoltării sistemului imunitar
  • Contribuie la dezvoltarea armonioasă și menținerea greutății optime a câinelui
  • Susține echilibrul florei intestinale și sănătatea aparatului digestiv
banner

CĂȚELUL TĂU NU ESTE UN CÂINE ADULT

CĂȚEII AU NEVOIE DE O HRANĂ SPECIALĂ

Deoarece sistemul imunitar al puiului se dezvoltă gradual, ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy conține un complex de antioxidanți - ce include esențiala vitamina E, pentru a contribui la dezvoltarea mecanismelor sale de apărare naturale pe parcursul perioade de creștere. Datorită conținutului adaptat de energie, proteine, calciu și fosfor ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy susține dezvoltarea sănătoasă a sistemului osos al puiului ce se află în etapa de juniorat.




CROCHETĂ CU FORMĂ ADAPTATĂ MAXILARELOR PUIULUI


banner


CUM SĂ COMBINĂM HRANA UMEDĂ ȘI CEA USCATĂ PE PARCURSUL UNEI ZILE


banner


DESCOPERĂ PRODUSUL DEDICAT ETAPEI DE VIAȚĂ





AFLĂ MAI MULTE


Pentru puiul dumneavoastră de câine din rasa Labrador Retriever, creșterea este o etapă importantă a vieții. De aceea, puiul dumneavoastră are nevoie de nutrienți care să-i ofere suport în această perioadă de creștere, precum și de nutrienți care să-i mențină starea optimă de sănătate în această etapă extrem de importantă.


Recomandată puilor cu vârsta de până la 15 luni, hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy a fost special concepută pentru a îndeplini toate cerințele nutriționale ale puiului dumneavoastră de câine din rasa Labrador Retriever. Deoarece sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră se dezvoltă treptat, hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy conține un complex specific de antioxidanți (inclusiv vitamina E), menit să susțină mecanismele naturale de apărare ale puiului în această perioadă.


Datorită unui conținut special adaptat de energie, proteine, calciu și fosfor, hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy contribuie la dezvoltarea sănătoasă a osaturii puiului dumneavoastră. Totodată, facilitează creșterea armonioasă, ajutând cățelul să își mențină greutatea optimă pe parcursul perioadei de creștere. Hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy conține un mix de nutrienți ce includ proteine de calitate superioară (L.I.P.*) și prebiotice (FOS) pentru a susține sănătatea digestivă și echilibrul florei intestinale. Mai mult, aceste elemente contribuie și la menținerea unui scaun optim.


Crochetele din hrana ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy sunt adaptate special pentru a corespunde caracteristicilor puiului Labrador. Forma și dimensiunile crochetelor facilitează puiului prehensiunea și masticația crochetelor, în timp ce textura le sporește palatabilitatea generală; astfel, puiul va fi stimulat să consume cu plăcere crochetele pentru a beneficia de nutrienții necesari.


ROYAL CANIN® depune toate eforturile pentru a oferi soluțiile nutriționale potrivite nevoilor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al puiului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că atunci când puiul dumneavoastră de câine consumă ROYAL CANIN® Labrador Retriever Puppy, el beneficiază de o formulă completă și echilibrată.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Labrador Retriever Junior, 1kg

Caracteristici generale
Varsta
Junior
Rasa
Labrador retriever
Greutate
1kg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu