347,43 lei
Ultimele 2 produse
347 puncte

Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Digestive Care, Adult, 12kg

Brand: Royal Canin

Cod produs: 04-03-01-01-00664

347,43 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: YOUR STUFF SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 20,00 lei
Beneficii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Digestive Care, Adult, 12kg
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 347 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Digestive Care, Adult, 12kg

ROYAL CANIN® Maxi Digestive Care este o formula nutritionala sub forma de hrana uscata special conceputa pentru cainii adulti de talie mare (26-44 kg), cu sensibilitate digestiva. Beneficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Maxi Digestive Care:

 

  • Contribuie la sustinerea unei digestii optime si a unui confort digestiv
  • Sustine echilibrul florei intestinale si aspectul optim al scaunului

 

Pentru cainii predispusi la disconfort digestiv, continutul adaptat de nutrienti, incluzand proteine, lipide esentiale, vitamine si minerale, contribuie la sustinerea sanatatii intestinale, precum si la bunastarea generala pe tot parcursul vietii.

 

Recomandata cainilor cu greutatea cuprinsa intre 26 kg si 44 kg, formula ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi este special conceputa pentru cainii predispusi la sensibilitati digestive.

 

ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi contine nutrienti de calitate superioara, echilibrati, pentru a asigura asimilare si digestie optima. Aceasta formula include un mix de prebiotice si fibre care favorizeaza echilibrul florei intestinale si aspectul optim al fecalelor. 

 

Formula ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi este special conceputa folosind tehnicile noastre avansate de manufacturare a hranei, ceea ce asigura o mai buna disponibilitate a nutrientilor pentru digestie. Mai mult, testele noastre regulate si riguroase pentru controlul calitatii confirma nivelul ridicat de digestibilitate al acestei hrane.

 

Prebioticele reprezinta nutrienti esentiali in aceasta formula, deoarece hranesc bacteriile benefice din intestinele cainelui dumneavoastra. Cunoscute si sub denumirea de „flora intestinala buna”, aceste bacterii joaca un rol important in sustinerea sanatatii intestinale si generale a cainelui dumneavoastra.

 

Gama noastra nutritionala Digestive Care este disponibila in doua variante: crochete crocante si pate delicios la plic; fiecare formula ofera aport nutritional complet, dar pentru beneficii optime se recomanda mixarea lor, acestea fiind perfect complementare. De ce sa nu incercati pateul ca topping delicios la crochete?

 

Nu este nevoie sa ne credeti pe cuvant, rezultatele obtinute de ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi arata o imbunatatire a aspectului scaunului de pana la 97% – dovada suprema a unui sistem digestiv sanatos. Aceasta inseamna ca rezultatele ROYAL CANIN® Digestive Care Maxi si-au dovedit succesul.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Digestive Care, Adult, 12kg

Caracteristici generale
Varsta
Adult
Greutate
12kg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu