295,25 lei
Ultimele 7 produse
295 puncte

Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Joint Care, Adult, 10kg

Brand: Royal Canin

Cod produs: 04-03-01-01-00638

295,25 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: YOUR STUFF SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 18,00 lei
Beneficii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Joint Care, Adult, 10kg
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 295 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Joint Care, Adult, 10kg

ROYAL CANIN® Maxi Joint Care este o formula nutritionala sub forma de hrana uscata special conceputa pentru cainii adulti de talie mare (26-44 kg), ce au sensibilitate articulara. Beneficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Maxi Joint Care:

 

  • Sustine cartilajul pe parcursul procesului de imbatranire
  • Mentine sanatatea osteo-articulara
  • Continutul redus de calorii contribuie la ingrijirea articulatiilor prin mentinerea unei greutati sanatoase, limitand astfel presiunea asupra articulatiilor

 

Confortul articular faciliteaza miscarea, care este cheia unei vieti active si a unei conditii corporale adecvate. Cainii de talie mai mare, in special cei activi, pot suferi de pe urma suprasolicitarii articulatiilor, ceea ce le poate crea o senzatie de disconfort si ingreunare a miscarilor.

 

ROYAL CANIN® Joint Care Maxi ofera cainelui dumneavoastra o hrana delicioasa care contine in acelasi timp nutrientii necesari pentru a proteja oasele si articulatiile, mentinand vitalitatea cainelui, interesul pentru o viata activa si ajutandu-l sa se bucure de o mai buna conditie fizica generala. In limbajul cainilor, asta inseamna mai multa distractie!

 

Recomandata cainilor predispusi la sensibilitati articulare care au o greutate cuprinsa intre 26 kg si 44 kg, ROYAL CANIN® Joint Care Maxi are un continut caloric redus pentru a preveni excesul ponderal si implicit suprasolicitarea articulatiilor cainelui dumneavoastra.

 

In ziua de azi, multe animale de companie sufera din cauza excesului ponderal care, pune presiune suplimentara asupra articulatiilor. Aceasta formula ajuta cainele sa se deplaseze mai usor.

 

Colagenul, unitatea structurala a articulatiilor, este doar unul din nutrientii activi ai acestei formule, care tinteste cartilajul, consolidandu-i atat structura, cat si metabolismul. Mai mult, formula contine un antioxidant celular puternic.

 

Crochetele din hrana ROYAL CANIN® Joint Care Maxi sunt concepute special pentru a se potrivi maxilarului cainelui dumneavoastra. Suntem convinsi ca prietenul dumneavoastra canin va savura aceste crochete cu aceeasi placere cu care noi le-am preparat!

 

Nu este nevoie sa ne credeti pe cuvant, 97% din proprietarii de caini si-au exprimat satisfactia dupa doar 28 de zile de utilizare continua a acestui produs. Aceasta inseamna ca rezultatele ROYAL CANIN® Joint Care Maxi si-au dovedit succesul.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Hrana Uscata Caini, ROYAL CANIN, Maxi Joint Care, Adult, 10kg

Caracteristici generale
Pentru
Caini
Varsta
Adult
Talie
Mare
Greutate
10kg
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu