Iti mai recomandam si

Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Sterilised, Adult, 2kg

Brand: Royal Canin

Cod produs: 04-03-01-02-00443

Email
Beneficii Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Sterilised, Adult, 2kg
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Sterilised, Adult, 2kg

ROYAL CANIN® Sterilised Adult este o formula de hrana uscata conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii adulte cu varsta de peste 12 luni, sterilizata.
Benficiile hranirii cu ROYAL CANIN® Sterilised Adult:

• Ajuta la limitarea riscului de crestere in greutate datorita continutului moderat de grasimi, si la metabolizarea acestora
• Sustine sanatatea aparatului urinar
• Ajuta la mentinerea masei musculare

 


Dupa sterilizarea pisicii dumneavoastra, ar putea fi necesara o noua formula nutritionala pentru a-i asigura nutrientii care ii sustin cerintele calorice modificate.

 


Formula ROYAL CANIN® Sterilised 37 a fost conceputa special pentru a raspunde cerintelor nutritionale ale pisicii sterilizate, pentru a-i sustine in continuare sanatatea optima.

 


Dupa sterilizare, cerintele calorice ale pisicii dumneavoastra vor scadea, iar pisica nu isi va mai auto-regla in mod eficient metabolismul. Din acest motiv, este important sa va asigurati ca noua formula nutritionala pe care o alegeti sustine aceste schimbari prin care trece pisica. ROYAL CANIN® Sterilised 37 contine un aport moderat de lipide atunci cand este oferita in portii zilnice adecvate, ceea ce contribuie la mentinerea greutatii ideale dupa sterilizare.

 


Solutia nutritionala ROYAL CANIN® Sterilised 37 aduce un aport echilibrat de minerale pentru a sustine si a mentine sanatatea sistemului imunitar al pisicii.

 


Mai mult, hrana ROYAL CANIN® Sterilised 37 este imbogatita cu L-Carnitina, care transforma acizii grasi in energie si are un efect benefic asupra metabolismului pisicii dumneavoastra. Totodata, continutul ridicat de proteine din aceasta formula nutritionala contribuie la mentinerea masei musculare optime a pisicii.

 


Pentru a raspunde preferintelor individuale ale fiecarei pisici, formula nutritionala ROYAL CANIN® Sterilised 37 este disponibila si in varianta umeda in sos delicios sau sub forma de pate. Daca aveti in vedere hranirea mixta, nu trebuie decat sa urmati recomandarile noastre pentru a va asigura ca pisica dumneavoastra primeste un mix precis de hrana umeda si uscata pentru beneficii optime.

 


La ROYAL CANIN® ne-am angajat sa oferim cele mai precise solutii nutritionale adaptate cerintelor animalului dumneavoastra de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calitatii pentru a garanta calitatea optima a hranei, precum si pentru a raspunde cerintelor nutritionale specifice si stilului de viata al pisicii dumneavoastra. Aceasta inseamna ca, atunci cand pisica dumneavoastra este hranita cu ROYAL CANIN® Sterilised 37, ea beneficiaza de o formula nutritionala completa si echilibrata.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Hrana Uscata Pisici, ROYAL CANIN, Sterilised, Adult, 2kg

Caracteristici generale
Pentru
Pisici
Cantitate
2
Contine
<p><strong>compozitie</strong></p> <p><br />proteina deshidratata de pasare, porumb, izolat proteic vegetal*, fibre vegetale, grasimi animale, proteine animale hidrolizate, orez, grau, pulpa de sfecla, gluten de porumb, drojdii, minerale, ulei de peste, fructo-oligo-zaharide (fos), ulei de soia.</p
Tip
Uscata
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu