Iti mai recomandam si

Set 4 Lampi Solare cu Panou Solar Incorporat LED, Telecomanda, cu Senzori de Amurg, Miscare si Lumina, Rezistenta la Apa IP65, 3 Moduri Functionare, Brat de Montare Inclus, Negru

Brand: OEM

Cod produs: 01-03-04-00539

Email
Beneficii Set 4 Lampi Solare cu Panou Solar Incorporat LED, Telecomanda, cu Senzori de Amurg, Miscare si Lumina, Rezistenta la Apa IP65, 3 Moduri Functionare, Brat de Montare Inclus, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Set 4 Lampi Solare cu Panou Solar Incorporat LED, Telecomanda, cu Senzori de Amurg, Miscare si Lumina, Rezistenta la Apa IP65, 3 Moduri Functionare, Brat de Montare Inclus, Negru

LUMINATI CURTEA SAU STRADA CU LUMINA SUPER INTENSA

Lampa solara stradala LED va economiseste energie electrica, deoarece extrage energia direct din natura. Datorita panoului solar policristalin extrem de eficient, transforma lumina soarelui in electricitate.

Ofera un flux luminos extrem de puternic si o lumina alba foarte stralucitoare, astfel incat sa va faca sa va simtiti confortabil, lampa are 3 moduri inteligente de functionare: modul 1 - lumina puternica cand este detectata miscare noaptea, modul 2 - lumina puternica cand este detectata miscare noaptea, altfel va ramane in lumina de veghe, modul 3 - se aprinde automat noaptea cu lumina medie( 30% ), chiar si fara miscare detectata. Se opreste la rasarit.

Pentru o mai mare comoditate, este echipata cu o telecomanda: pentru alegerea modului de functionare, pentru pornire si oprire la cererea dvs. Cand bateria litiu-ion este complet incarcata, aceasta poate lumina continuu timp de 6-12 ore.

Functioneaza doar cu energie solara, fara cabluri si este o optiune perfecta pentru orice loc pe care doriti să il luminati. Este potrivita pentru instalarea pe un stalp, un perete, un copac, oriunde ar putea fi atasata la o inaltime de 3 pana la 5 m.

Design ergonomic

✅ Instalare usoara, fara cabluri si probleme inutile, oriunde (de la 3-5 m inaltime).

✅ In timpul zilei se opreste automat și se incarca singura.

✅ Cand se intuneca, se aprinde si va ajuta sa economisiți energie

Specificatii tehnice:

Autonomie: 6-12 ore

Rezistenta la apa

Clasa de protectie: IP65

Dimensiuni: lungime – 47 cm; 34 cm - fara suport; latime – 18 cm.

Temperatura culoare: 2700K-6000K

Tip intrerupator: Senzor de miscare

Tip lumina: Rece

Mod de iluminare: 3 moduri
Zona de iluminare: 120 de grade
Pachetul contine: set 4 lampi solare, elemente de fixare și o telecomandă

Material: Plastic

Montaj: Fixare prin suruburi

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Set 4 Lampi Solare cu Panou Solar Incorporat LED, Telecomanda, cu Senzori de Amurg, Miscare si Lumina, Rezistenta la Apa IP65, 3 Moduri Functionare, Brat de Montare Inclus, Negru

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Lampa solara
Consum
1
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu