6.699,00 lei
Ultimele 3 produse
6699 puncte

Set de 6 x Vaze Andaluzia 2043 pentru flori by Jurand, de Gradina / Terasa / Foisor, 41 kg fiecare, H=51 cm, de calitate, material modern Finecrete

Brand: Jurand

Cod produs: 04-02-19-04-00162

6.699,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: Exclusiv Design Products SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 96,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 9.999,00 lei
Beneficii Set de 6 x Vaze Andaluzia 2043 pentru flori by Jurand, de Gradina / Terasa / Foisor, 41 kg fiecare, H=51 cm, de calitate, material modern Finecrete
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 6699 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Set de 6 x Vaze Andaluzia 2043 pentru flori by Jurand, de Gradina / Terasa / Foisor, 41 kg fiecare, H=51 cm, de calitate, material modern Finecrete

2043 Vaza Andaluziei

indice : 2043

greutate : 41 kg
inaltime : 51 cm
latime / diametru exterior : 44 cm
lungime / diametru interior : 44 cm

Vase Andaluzia - o oală clasică de piatră

Vaza Andaluzia, datorită stilului său unic și aspectului său apropiat de natură, este un decor grozav nu numai pentru terasa casei, ci și pentru majoritatea interioarelor.

Un ornament elegant din piatră

Ai nevoie de un decor pentru gradina, balconul sau terasa ta? Vaza Andaluzia este un obiect frumos si original care va pune in evidenta aspectul unic al florilor.

Principalele avantaje ale vazei sunt:

  • realizate din materiale rezistente la intemperii,
  • aspect care îi permite să fie folosit nu numai ca loc pentru flori, ci și ca element decorativ al grădinii sau terasei,
  • culori și model care se potrivesc perfect cu aproape orice aranjament,
  • realizat manual, datorită căruia fiecare piesă are propriul stil unic,
  • capacitatea de a folosi vaza nu numai în aer liber, ci și în interior.

Vaza Andaluzia este un decor extrem de practic pentru orice gradina , terasa sau balcon. Poate fi folosit nu numai pentru depozitarea aranjamentelor florale, ci și ca element intrigant de aranjament. Realizat manual, se traduce prin originalitatea fiecarei vase, iar calitatea materialului garanteaza o durabilitate extrem de ridicata. Vaza Andaluzia va arăta grozav cu alte ghivece sau paturi de flori decorative din grădină.


Atentie! Se pot alege culorile din ultima imagine, la alegere! 

Timpul de livrare variaza intre 4 si 8 saptamani de la data plasarii comenzii!

Greutatea vazei este de 41 kg, iar înălțimea acesteia este de 51 cm. Dimensiunile mai mari fac ghiveciul să iasă în evidență în grădină și vă permit să expuneți perfect vegetația. În același timp, este stabil și tolerează perfect condițiile meteorologice dificile.

Fotografiile pot arăta colorarea produselor din anii anteriori de producție, paleta de culori actuală este mai jos. Fotografiile pot conține mai multe produse, se sugerează combinația de produse. 


Produsul este realizat în tehnologie:

Produsul este creat prin tehnologie FineCrete®, care este o piatră artificială care este de două ori mai durabilă în construcția pe teren și apă pentru sarcinile structurilor din beton utilizate (poduri, viaducte) și de cinci ori mai durabile decât cele utilizate în construcțiile rezidențiale. Parametrii săi uimitori devin extremi și indiferent de vreme... puteți găsi acest produs în Siberia sau Sahara, de exemplu. FineCrete® poate imita marmura naturală, nu numai din punct de vedere al proprietăților fizice, ci și din punct de vedere estetic. Dacă doriți să obțineți un produs de înaltă calitate și creat de om, alegerea este... FineCrete®. FineCrete® - este o piatra artificiala formata din cuart, feldspat alcalin, plagioclaza si calcar. Acest material imită diferite pietre, cum ar fi marmura, gresie și calcar, care îl fac un material ideal pentru elementele de arhitectură (monumente, elemente portante, scări, glafuri, ghivece de flori, coloane, fântâni, garduri, balustrade). Fiecare produs poate fi realizat în una dintre următoarele 13 versiuni. Stilurile folosite pot apărea în versiuni semi-transparente sau mate, culorile pot diferi ușor de imagini dintre cele prezentate. Datorită tehnologiei de producție manuală, dimensiunile pot varia cu până la ± 5%.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Set de 6 x Vaze Andaluzia 2043 pentru flori by Jurand, de Gradina / Terasa / Foisor, 41 kg fiecare, H=51 cm, de calitate, material modern Finecrete

Caracteristici generale
Tip produs
Ghiveci
Culoare
La alegere din cele 13 culori din ultima imagine!
Material
Piatra artificiala finecrete
Dimensiuni
Inaltime
51
Diametru
44
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu