2.526,91 lei
Ultimul produs
2527 puncte

Tablou electric 800x600x250mm 104 module cofret dulap cabinet metalic modular 4 randuri x 26 module IP66 aparent cu plastroane sina DIN pentru montaj contrapanou placa de montaj

Brand: Omu System

Cod produs: 01-02-01-08-00180

LIVRARE GRATUITA
2.526,91 lei
Vandut si livrat de: Ledo Line
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Mie, 8 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Tablou electric 800x600x250mm 104 module cofret dulap cabinet metalic modular 4 randuri x 26 module IP66 aparent cu plastroane sina DIN pentru montaj contrapanou placa de montaj
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 2527 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Tablou electric 800x600x250mm 104 module cofret dulap cabinet metalic modular 4 randuri x 26 module IP66 aparent cu plastroane sina DIN pentru montaj contrapanou placa de montaj

Tablou electric cofret dulap cabinet metalic modular 800x600x250mm 104 module 4 randuri x 26 module IP66 aparent cu plastroane sina DIN pentru montaj contrapanou placa de montaj

• Dimensiuni:
    - inaltime (H): 800 mm
    - latime: (L): 600 mm
    - adancime (D): 250 mm
• Curent nominal: 630A
• Grosimea plăcii 1,2 mm
• Protecție IP: IP66
• Rezistenta la impact: IK10
• Dulapurile conțin placa de montare și placa de intrare a cablurilor
• Direcția de deschidere a ușii poate fi schimbată
• Vopsit electrostatic
• Culoare RAL-7035
• Kitul de asamblare conține șinele DIN de montare!

Forță și rezistență de neegalat:

Fabricat din metal de înaltă calitate, dulapul nostru metalic electric este construit pentru a dura. Cu construcția sa robustă, poate rezista chiar și celor mai solicitante medii, făcându-l potrivit atât pentru aplicații în interior, cât și în exterior. Fiți siguri că echipamentul dumneavoastră electric valoros este protejat de praf, apă și alți factori externi, datorită ratingului său impresionant IP66.

Utilizarea optimă a spațiului:

Măsurând la o dimensiune generoasă de 800x600 mm, dulapul nostru oferă spațiu amplu pentru a găzdui până la 104 de module. Aspectul interior proiectat atent asigură optimizarea fiecărui centimetru pentru organizarea eficientă a echipamentelor. De la componente electrice sensibile la echipamente de rețea, acest dulap oferă locuința perfectă pentru toate dispozitivele dvs.

Instalare ușoară și accesibilitate:

Înțelegem valoarea timpului dvs., motiv pentru care dulapul nostru metalic electric este proiectat pentru o instalare fără efort. Includerea unei plăci de montare convenabilă simplifică procesul de configurare, în timp ce ușile și panourile laterale ușor demontabile oferă acces rapid la echipamentul dvs. oricând aveți nevoie. Petreceți mai puțin timp instalării și mai mult timp proiectelor dvs.

Răcire și ventilație îmbunătățite:

Supraîncălzirea nu este o problemă pentru cabinetul nostru. Dimensiunile generoase ale tabloului permite instalarea echipamentelor de ventilație pentru a promova fluxul optim de aer și răcirea în întregul cabinet. Acest lucru asigură că componentele dumneavoastră electrice pot funcționa la niveluri de performanță maxime, chiar și în perioadele de utilizare prelungite.

Design elegant și profesional:

Magazinul dvs. electronic merită să prezinte numai cele mai bune produse, iar dulapul nostru metalic electric nu face excepție. Designul său elegant și profesional emană fiabilitate și calitate, lăsând o impresie de durată asupra clienților dumneavoastră. Îmbunătățiți-vă imaginea mărcii și urmăriți-vă vânzările crescând cu acest plus atractiv.

Siguranță și securitate garantate:

În esență, siguranța este primordială. Dulapul nostru metalic electric este echipat cu uși care se încuie, oferind un strat suplimentar de securitate pentru a vă proteja echipamentul valoros de accesul neautorizat. Stați liniștit știind că dispozitivele dvs. sunt securizate și protejate în cabinetul nostru.

Investiția supremă:

Investiția în dulapul nostru electric metalic cu placă de montare și 104 de module este o investiție în liniște, eficiență și performanță pe termen lung. Nu numai că vă protejează echipamentul electric, ci vă eficientizează și operațiunile, ceea ce duce la creșterea productivității și la reducerea timpului de nefuncționare.

Nu vă mulțumiți cu soluții mediocre când vine vorba de echipamentele dvs. electrice. Alegeți dulapul nostru metalic electric cu placă de montare și 104 de module - 800x600mm IP66 și experimentați diferența de calitate, securitate și funcționalitate. 
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Tablou electric 800x600x250mm 104 module cofret dulap cabinet metalic modular 4 randuri x 26 module IP66 aparent cu plastroane sina DIN pentru montaj contrapanou placa de montaj

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Tablou electric
Tip
Tablou electric cofret dulap cabinet metalic modular
Utilizare
Industrial comercial rezidential
Utilizat pentru
Interior sau exterior
Tip montare
Aplicat
Numar randuri
4
Numar module
104
Clasa de protectie
Ip66
Tensiune de alimentare
400v 230v
Material
Metal
Continut pachet
1 tablou metalic
Dimensiuni
800x600x250mm
Amperaj
630a
Inaltime
800mm
Latime
600mm
Lungime
250mm
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu