178,80 lei
Ultimele 2 produse
179 puncte

Yuup! Revive Ulei Pentru Descalcire 150ml

Brand: YUUP!

Cod produs: 04-03-04-04-00425

178,80 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: TOTUL PENTRU CAINI SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Joi, 23 mai
Livrare prin curier: 12,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 200,00 lei
Beneficii Yuup! Revive Ulei Pentru Descalcire 150ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 179 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Yuup! Revive Ulei Pentru Descalcire 150ml

YUUP! REVIVE ULEI PENTRU DESCALCIRE 150ML

Descoperiți formula revoluționară a YUUP! Amestec de Uleiuri pentru Blăni Mate, special creată pentru a restabili strălucirea celor mai mate, mai uscate și mai deteriorate blănuri, inclusiv cele care prezintă mici noduri pornind de la baza pielii.

Acest amestec de uleiuri se distinge prin combinarea atentă a uleiurilor slabe și a uleiurilor fără grăsime, rezultând o formulă unică și eficientă. Potrivit pentru blănurile lungi, acest amestec este adaptabil pentru toate tipurile de rase și texturi, indiferent dacă avem de-a face cu câini sau pisici.

Ingredientele de bază includ uleiuri de Jojoba, semințe de in și floarea soarelui, recunoscute pentru proprietățile lor hrănitoare și hidratante. Formula este îmbogățită cu microsfere de agar-agar, care, atunci când sunt activate prin pulverizare, eliberează keratina cu structură cuaternară și vitamina E. Aceste ingrediente active lucrează sinergic pentru a descurca, proteja și revitaliza blana, oferindu-i un aspect sănătos și strălucitor.

Scopul principal al acestui produs include descâlcirea eficientă a blănii, formarea unei pelicule protectoare termo-protectoare, imprimarea unui efect de creștere în volum, protejarea blănii și reducerea timpului de uscare. Investiția în YUUP! Amestec de Uleiuri pentru Blăni Mate reprezintă un pas esențial pentru îngrijirea optimă a blănii animalului dvs. de companie, oferindu-i strălucirea și vitalitatea de care are nevoie.

TIPUL DE BLANĂ: ideal pentru blănurile lungi și adecvat pentru toate tipurile de rase și texturi, atât pentru câini, cât și pentru pisici.

INGREDIENTE DE BAZĂ: uleiuri de Jojoba, semințe de in și floarea soarelui. Microsfere de agar-agar, care atunci când sunt sparte la trecerea prin pulverizator, eliberează și activează conținutul de keratină cu structură cuaternară și vitamina E.

SCOP: descâlcire, formarea unei pelicule protectoare, termo-protectoare, cu imprimarea unui efect de creștere în volum, protector, reduce timpul uscare.

MOD DE UTILIZARE: pentru imprimarea unui efect de descâlcire și mătăsos firului de păr și pentru a reduce timpul de uscare, utilizați produsul în timpul spălării animalului de companie, după cum urmează: diluați șamponul cu apă pentru a obține spuma dorită, apoi adăugați uleiul intensiv Revive la soluția rezultată; cantitatea – 1 - 2 max. pulverizări – depinde de talia animalului de companie și de starea blănii acestuia. Pentru a obține un efect mătăsos și de strălucire, aplicați câteva picături pe blana uscată și întindeți uniform pe toată suprafața. Este un ulei ideal pentru un efect de lungă durată pentru câinii de expoziție/care participă la concursuri și pentru coafura raselor cu blană lungă.

VOLUM DISPONIBIL: 150 ml.



Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Yuup! Revive Ulei Pentru Descalcire 150ml

Caracteristici generale
Tip produs
Ulei
Pentru
Descalcire blanuri mate
Cantitate
150 ml
Mod de prezentare
Lichid
Varsta
Toate varstele
Culoare
N/a
Utilizare
Descalcire, hidratare, protejare
Proprietati
Hranitoare, hidratante, revitalizante
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu