29,91 lei
Ultimele 6 produse
30 puncte

Zahar vanilinat 1 Kg

Brand: OEM

Cod produs: 10-01-02-03-00491

29,91 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: NATURAL SEEDS PRODUCT SRL
Estimat livrare: Vin, 3 mai - Mie, 8 mai
Livrare prin curier: 17,97 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250,00 lei
Beneficii Zahar vanilinat 1 Kg
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 30 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Zahar vanilinat 1 Kg

Zaharul vanilinat este bun la aromatizarea produselor de patiserie, a dulciurilor, a deserturilor și băuturilor. 

Zahărul vanilat este obținut din extractul de vanilie, iar zahărul vanilinat din vanilină. Culturi de vanilie se găsesc în Madagascar sau Tahiti, acestea fiind cele mai recunosucte țări la nivel mondial producătoare de mult adoratul îndulcitor. Batoanele se lasă la soare, după care la uscat, moment în care aroma începe să se intensifice în bețișorul parfumat. Vanilia naturală este un bun afrodisiac și conține foarte multă vitamina B, ajută la eliberarea de stres și binedispune, determinând producerea hormonilor responsabili cu starea de bine: endorfinele. Vanilia este adăugată la zahărul normal și astfel se obține conținutul pliculețelor care dau un gust aromat prăjiturii.

Beneficii ale vaniliei:

Este buna pentru inima ta - cercetările au arătat că vanilia poate reduce nivelul colesterolului. Acest lucru este foarte important pentru cei care prezintă un risc ridicat de atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale, colesterolul mai mic contribuind la prevenirea inflamării arterelor și a cheagurilor de sânge.
Are proprietăți vindecătoare - vanilia este bogată în antioxidanți, care pot ajuta la prevenirea descompunerii celulelor și țesuturilor din organism și stimulează redresarea naturală a organismului. Datorită naturii sale antibacteriene, servește, de asemenea, pentru a-ți stimula sistemul imunitar și a scădea stresul asupra organismului, făcând mult mai ușor recuperarea de la răni sau boli.

Este excelenta pentru părul dvs. - Dacă suferiți de fire despicate sau cu căderea părului, vanilia folosită ca ulei esențial poate consolida părul și poate induce fluxul de sânge către scalp, promovând creșterea părului.


Poate ajuta la anxietate - se știe că aroma puternică a vaniliei are un impact direct asupra nervilor care induc calmul și ameliorează stresul, în special atunci când este utilizat ca parte a unui tratament cu aromaterapie.


Poate reduce acneea - cu proprietățile sale antibacteriene, vanilia poate ajuta la combaterea spargerilor și dacă este utilizată în mod regulat, poate reduce cicatricile, precum și să lumineze tenul.


Promovează digestia sănătoasă - consumul de ceai din plante de vanilie a fost mult timp un remediu natural popular care calmează instantaneu inflamația intestinală și ajută la alte probleme de digestie precum crampe, dureri de stomac și diaree.
Poate ajuta la ușurarea condițiilor respiratorii - așa este! Atunci când luptați cu o tuse, răceală sau infecție respiratorie, utilizarea extractului de vanilie amestecat cu puțină apă caldă poate ajuta la acoperirea gâtului și poate produce un efect anestezic, în timp ce proprietățile antibacteriene ajută la reducerea inflamației și a iritației.
Poate ajuta la scăderea în greutate - vanilia vă poate sprijini obiectivele de pierdere în greutate datorită calităților sale naturale de suprimare a apetitului și, deoarece extractul acestei plante poate ajuta și la scăderea colesterolului, vă poate ajuta organismul și metabolismul să funcționeze mai eficient.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Zahar vanilinat 1 Kg

Specificatii
Tip produs
Condimente
Greutate
1
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu