58,29 lei
Ultimele 8 produse
58 puncte

Bautura instant energizanta BIO vegana Macaccino Sensual Iswari

Brand: Iswari

Cod produs: 10-01-078-02036

58,29 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: eRetail Romania
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 16,99 lei
Livrare la EasyBox: 15,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250,00 lei
Beneficii Bautura instant energizanta BIO vegana Macaccino Sensual Iswari
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 58 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Bautura instant energizanta BIO vegana Macaccino Sensual Iswari

Bautura instant bio vegana Macaccino Sensual de la Iswari este o bautura nutritiva si delicioasa care se prepara rapid si este un excelent inlocuitor pentru cafea. Este cea mai buna bautura pentru micul dejun si este potrivita pentru intreaga familie.
O poti folosi pentru a prepara o ciocolata calda cremoasa, dar este atat de versatila incat poate fi folosita si in multe retete de deserturi.
Macaccino este o linie exclusiv dezvoltata de brandul Iswari si nu o vei gasi nicaieri altundeva.

Pe langa gustul fantastic, are multiple proprietati precum restaurarea si stimularea organismului, ofera un plus energetic instant si este bogata in calciu, magneziu si fier. Este potrivita pentru a combate oboseala si epuizarea.
Este usor de preparat si are un gust dulce rafinat. Este versatila, putand fi un substitut de cafea sau o ciocolata calda care poate fi utilizata in diverse preparate. Este bogata in antioxidanti, usor de digerat si este nutritiva, continand grasimi sanatoase, proteine si fibre, motiv pentru care promoveaza buna dispozitie si concentrare.

Daca esti una dintre persoanele care au experimentat efectele secundare neplacute ale cofeinei precum aciditatea, anxietatea, tahicardia, deshidratarea sau probleme ale intestinului, atunci sigur te vei bucura din plin de aceasta bautura vegana extrem de sanatoasa.

Daca iti place cafeaua si aroma ei, atunci trebuie neaparat sa incerci Macaccino Sensual. Acesta este un amestec exclusiv de ingrediente sanatoase, hranitoare si stimulante, care au o aroma inconfundabila. Are la baza maca, cacao cruda si zahar de cocos si este imbogatita cu adaos de ghimbir, cardamom, scortisoara si piper Cayenne.

Maca este o radacina din Anzi folosita de milenii pentru proprietatile sale nutritionale extraordinare. Este bogata in fier, magneziu, zinc, calciu si proteine, fiind revigoranta, energizanta si ofera echilibru hormonal.

Cacao cruda creola din Peru este renumita pentru gustul specific si proprietatile ei. Nu au fost adaugate arome artificiale, prin urmare vei simti aroma unica si te vei bucura de un continut bogat in vitamine din complexul B, fier si alte minerale. Totodata, cacao creste energia si stimuleaza buna dispozitie.

Zaharul din nuca de cocos are o usoara aroma de caramel si este o alternativa sanatoasa la zaharul rafinat. Acesta are un indice glicemic scazut si este bogat in vitamine si minerale.

Ghimbirul, cardamomul, scortisoara si piperul de cayenne sunt condimente cu numeroase proprietati, utilizate de secole in medicina traditionala din multe tari.

Macaccino Sensual este ideal pentru a fi savurat cu lapte vegetal si putina apa incalzita dar poate fi folosit si in smoothie-uri, shake-uri, clatite si diverse deserturi.

Este foarte usor de preparat. Ai nevoie pentru inceput de 2-3 lingurite de Macaccino si o picatura de apa fierbinte. Se amesteca bine pana la dizolvarea completa a amestecului de Macaccino, apoi se adauga dupa gust cantitatea dorita de lapte vegetal si bautura ta este gata. Este ideal pentru a fi consumata la micul dejun in loc de cafeaua obisnuita.

Experimenteaza intreaga gama de Macaccino, bauturi nutritive si sanatoase care sunt un excelent inlocuitor pentru cafea.

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Bautura instant energizanta BIO vegana Macaccino Sensual Iswari

Caracteristici generale
Tip produs
Bautura energizanta
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu