Iti mai recomandam si

Body camera corporala iUni M7, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare

Brand: iUni

Cod produs: 02-01-12-21-00575

Email
Beneficii Body camera corporala iUni M7, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Body camera corporala iUni M7, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare

camera-spion-iuni-w11-wi-fi-vizualizare-full-hd-senzor-de-miscare-vedere-nocturna_1.jpg

CAPTUREAZA IMAGINI SI CLIPURI VIDEO IN ORICE MOMENT

Camera corporala iUni M7 este perfecta pentru inregistrarea evenimentelor importante, monitorizarea camerei, copiilor sau animalelor de companie.

Datorita conexiunii Wi-Fi, puteti conecta dispozitivul la smartphone sau tableta, iar pentru a controla camera este necesar sa descarcati de pe AppStore sau Google Play aplicatia LookCam.

Rezolutia video de vizualizare in aplicatie este selectabila - 4K, 2K sau 1080P, iar memoria suportata de camera este un card microSD de maxim 32GB. Inregistrarile video pe cardul de memorie au rezolutia de 1920x1080 pixeli.

Clema puternica din spate este conceputa pentru a fi prinsa cu usurinta pe buzunar sau rucsac. Dimensiunea compacta si greutatea de doar 28 de grame o fac usor de purtat si transportat.

CLEMA PUTERNICA DETASABILA

Camera video portabila iUni M7 are o clema inclusa care poate fi fixata atat pe partea frontala a camerei, cat si pe partea din spate.

Se poate atasa la imbracaminte si poate mentine obiectivul intr-o pozitie mai buna, asigurandu-va ca are o vedere clara a imprejurimilor sale.

body-camera-corporala-iuni-m7-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_3.jpg

SLOT PENTRU CARD MICROSD – MAX. 32GB

Memoria suportata de body camera este un card microSD de pana la 32Gb(nu este inclus), ceea ce inseamna ca puteti salva fotografii si videoclipuri pentru vizionare ulterioara.

Cu functia de inregistrare in bucla, camera corporala va inlocui cel mai vechi fisier si va continua inregistrarea si salvarea fisierelor noi.

INREGISTRARE SI INCARCARE IN ACELASI TIMP

Bateria incorporata reincarcabila cu o capacitate de 380mAh, ii permite camerei sa functioneze continuu de la incarcare completa pana la 90 de minute in modul de inregistrare video. Timpul de incarcare al camerei este de aproximativ 3 ore.

Datorita inregistrarii in timpul incarcarii si a inregistrarii ciclice, va permite sa utilizati mini camera video 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

body-camera-corporala-iuni-m7-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_6.jpg

DETECTARE MISCARE

Prezenta unui senzor de miscare in camera va permite sa inregistrati numai atunci cand este detectat un obiect in miscare. Aceasta caracteristica va ajuta la economisirea resurselor de pe cardul de memorie.

Puteti regla manual sensibilitatea senzorului prin intermediul aplicatiei pentru a evita alarmele false.

VEDERE NOCTURNA

Aceasta camera va ofera o experienta fantastica in orice moment al zilei sau al noptii. Va permite sa vedeti fiecare miscare care a avut loc in casa dvs. oricand, oriunde.

Cand lumina este insuficienta, lumina infrarosu poate fi aprinsa cu un singur buton din aplicatie sau poate fi programata.

body-camera-corporala-iuni-m7-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_10.jpg

CONEXIUNE WIFI - MONITORIZARE IN TIMP REAL

Configurarea acestei camere este destul de simpla, trebuie doar sa o incarcati inainte de utilizare si sa introduceti un card de memorie microSD de maxim 32GB(nu este inclus in pachet).

Pentru a utiliza conexiunea WiFi, trebuie sa descarcati aplicatia LookCam pe smartphone, care este disponibila in Google Play sau App Store si configurati body camera cu router Wi-Fi (doar 2.4 GHz).

Acum sunteti gata sa vizualizati videoclipurile LIVE de la distanta de pe smartphone sau tableta de oriunde din lume.

Fii cu ochii pe casa ta si la birou 24 de ore pe zi.

CARACTERISTICI:

• Culoare: Negru
• Material: plastic ABS
• Aplicatie mobila compatibila Android/iOS: LookCam
• Rezolutie video - vizualizare in aplicatie: selectabila – 4K, 2K sau 1080P
• Rezolutie inregistrare video pe cardul de memorie: 1920x1080P, 640x360P
• Compresie video: H.264
• Rezolutie foto salvate pe cardul de memorie: 1920x1080P, 640x360P
• Format imagine: JPEG
• Unghi de filmare: 120 de grade
• Marcare data si ora: da
• Detectare miscare: da
• Inregistrare in bucla: da
• Microfon incorporat: da
• Wi-Fi: da
• Suport card memorie: microSD 32GB(nu este inclus)
• Capacitate baterie incorporata: 380mAh
• Autonomie baterie: aproximativ 90 minute
• Dimensiuni: 7.5 x 2.5 x 1.6 cm
• Greutate: 28 g

body-camera-corporala-iuni-m7-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_9.jpg
PACHETUL INCLUDE:

1 x body camera corporala iUni M7
1 x cablu USB
1 x manual de utilizare a aplicatiei

Mentiuni:

• Cardul de memorie nu este inclus in pachet.
• Recomandam sa folositi un card microSD de clasa 10 de maxim 32GB.
• Se recomanda ca inainte de fiecare utilizare, dispozitivul spion sa fie incarcat.

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

ATENTIE!

Camerele si microfoanele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand un astfel de dispozitiv este pus in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Body camera corporala iUni M7, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare

Caracteristici generale
Tip produs
Body camera corporala
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu