Iti mai recomandam si

Ceas Spion cu Camera iUni WP109, Full HD, Rezistent la apa, Audio-Video, Foto, 32GB, Argintiu

Brand: iUni

Cod produs: 02-01-12-21-00353

Email
Beneficii Ceas Spion cu Camera iUni WP109, Full HD, Rezistent la apa, Audio-Video, Foto, 32GB, Argintiu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Ceas Spion cu Camera iUni WP109, Full HD, Rezistent la apa, Audio-Video, Foto, 32GB, Argintiu

ceas-spion-cu-camera-iuni-wp109-full-hd-rezistent-la-apa-audio-video-foto-32gb_11.png

INREGISTRARE DISCRETA FARA SUSPICIUNI

Perfect pentru utilizarea de zi cu zi, acest ceas de mana elegant si multifunctional indica timpul ca un ceas normal in timp ce inregistreaza videoclipuri HD. Cu 32 GB de memorie incorporata, aveti suficienta putere de inregistrare pentru a surprinde momentele importante din mers.

Ceasul iUni WP109 are un microfon sensibil incorporat si un obiectiv camuflat pe cadran, datorita caruia inregistrarea video si realizarea de fotografii sunt extrem de usoare si intuitive.

Puteti conecta ceasul la un computer PC cu cablul USB pentru a citi si a reda toate fisierele video din camera si, de asemenea, pentru a-l incarca.

Acest ceas elegant este potrivit pentru orice ocazie si tinuta. Indiferent daca il porti la cina cu prietenii, la serviciu sau il folosesti pentru activitati in aer liber. Vei avea o camera video-foto oriunde si oricand si vei inregistra momente minunate sau informatii importante.

O CAMERA SPION ELEGANTA SI EFICIENTA

Un ceas care este atat o camera video, cat si un reportofon care arata, se simte si functioneaza ca un ceas normal.

Orele, minutele si secundele acestui ceas cu camera ascunsa sunt toate functionale ca un ceas real, asa ca le puteti folosi si pentru a verifica timpul.

Daca trebuie sa inregistrati videoclipuri sau sa faceti fotografii in timpul noptii, acesta dispune de vedere nocturna cu infrarosu, fara lumina rosie intermitenta vizibila. Nimeni nu va banui ca ii inregistrati sau ii spionati, deoarece acest ceas arata ca orice ceas obisnuit.

ceas-spion-cu-camera-iuni-wp109-full-hd-rezistent-la-apa-audio-video-foto-32gb_3.png
FUNCTII:

Rezolutie video Full HD – filmele sunt inregistrate la rezolutie 1920×1080, in timp ce imaginile la 4032×3024, ceea ce asigura o calitate si claritate foarte buna a imaginilor.

Microfon incorporat - este acoperit de un buton cu un orificiu pentru a permite o inregistrare mai buna a sunetului.

Memorie interna 32 GB – ceasul cu camera ascunsa are o memorie incorporata de 32 GB care stocheaza peste 5 ore de inregistrare video HD.

Vedere pe timp de noapte – aveti confortul de a inregistra orice, oricand si oriunde fara a fi observat, indiferent daca este zi sau noapte; imagine excelenta chiar si intr-un mediu intunecat datorita LED-urilor IR incorporate; lumina infrarosu (IR) a ceasului este activata automat atunci cand dispozitivul se afla in medii intunecate.

Functie de detectare a miscarii – aceasta functie este ideala atunci cand dorim sa lasam ceasul pe o masa/birou/biblioteca si sa inregistram cand nu suntem prezenti.

Baterie reincarcabila incorporata de 380mAh – camera este alimentata de o baterie litiu-ion reincarcabila de 380 mAh, care permite dispozitivului sa inregistreze video timp de aproximativ 90 de minute.

Operare usoara – tot ce trebuie sa faci pentru a incepe inregistrarea este sa apesi butonul lateral; daca doriti sa vizionati un videoclip sau o fotografie, pur si simplu conectati-l la un port USB standard al computerului.

Design elegant si discret – aceasta camera arata exact ca un ceas pentru barbati; este aproape imposibil sa detectezi cu ochiul liber obiectivul camerei spion din cadranul ceasului, iar portul de conectare USB este proiectat sa arate ca un alt buton, asa ca nimeni nu va banui ca este un dispozitiv de supraveghere.

Rezistent la apa - 3 ATM (BAR) / 30 M – ceasul a fost testat pentru rezistenta la o presiune de 3 ATM (BAR), echivalentul presiunii exercitate de o coloana de apa de 30 de metri cu sectiunea de 1 cm2. De aceea, trebuie evitat contactul cu apa, fiind rezistent doar la stropiri minore.

Atentie! In cazul in care ceasul este expus la apa capacelul cu orificiu de la microfon trebuie schimbat cu capacelul special care insoteste ceasul.

MOD DE UTILIZARE:

Pornirea si oprirea camerei se face tinand apasat butonul On/Off timp de 1-2 secunde. Pentru oricare din modurile video, foto, inregistrare audio, infrarosu(IR) trebuie accesat intai modul Standby (repaus) care se face printr-o combinatie de comenzi, acestea fiind:
1. Se tine apasat butonul On/Off pana cand ceasul porneste(lumina rosie/albastra)
2. Cand clipeste lumina albastra se apasa scurt si o singura data butonul Mode
3. Se apasa scurt si o singura data butonul On/Off (lumina albastra constanta)
In timpul filmarii butonul On/Off isi schimba functia si devine buton de Activare (asta inseamna ca pentru activarea oricarei functii se apasa scurt o singura data)

INREGISTRARE VIDEO - se tine apasat butonul On/Off 1-2 secunde moment in care ceasul se porneste (lumina rosie/albastra) se schimba in albastra si clipeste de patru ori, indicand faptul ca ceasul filmeaza color cu sunet; pentru a incepe o noua filmare se apasa scurt butonul On/Off .
Se poate accesa si din modul Standby fiind prima functie a ceasului (lumina constanta albastra) si se activeaza apasand scurt butonul On/Off.

FOTO - din modul de Standby se selecteaza functia apasand butonul Mode; functia foto este a 2-a functie din modul de repaus (lumina rosie constanta); odata selectat modul foto se activeaza cu butonul On/Off moment in care led-ul va clipi o data cu lumina rosie indicand ca s-a facut o poza; pentru multiple poze se repeta procesul.

REPORTOFON - din modul de Standby se selecteaza functia apasand butonul Mode; functia Inregistrare Audio este a 3 -a functie din modul de repaus (lumina rosie/albatra constanta); odata selectat modul Inregistrare Audio se activeaza cu butonul On/Off moment in care led-ul va palpai constant lumina rosie/albastra indicand ca ceasul inregistreaza doar audio; pentru multiple inregistrari se repeta procesul.

INREGISTRARE VIDEO CU INFRAROSU (IR) - se activeza in timpul filmarii cand este in modul VIDEO si ceasul filmeaza se tine apasat butonul Mode iar led-ul va palpai de 3 ori cu o lumina de culoare rosie, indicand ca ceasul din acel moment filmeaza cu Infrarosu in cele mai slabe conditii de lumina; Pentru a opri filmarea se tine lung apasat butonul On/Off moment in care ceasul se va opri, led-ul va clipi de cateva ori si filmarea se salveaza automat.
Cand este activa functia cu infrarosu, cele patru led-uri nu sunt vizibile ochiului, singurul indicator fiind led-ul care clipeste de 3 ori cu o lumina de culoare rosie.

SETARE STAMPILA ORA/DATA
1. Opriti camera;
2. Conectati camera la un port USB al computerului; camera va fi recunoscuta ca unitate de disc amovibila;
3. Deschideti fisierul numit „time.txt”;
4. Scrieti data si ora curenta in fisierul „time.txt” cu formatul corect: YYYY-MM-DD HH:MM:SS Y (De exemplu: 2017-09-29 14:24:32 Y), Salvati acest fisier
5. Daca nu aveti nevoie de marcajul de timp pe materialul video, schimbati „Y” in „N” in fisierul „time.txt”.

ceas-spion-cu-camera-iuni-wp109-full-hd-rezistent-la-apa-audio-video-foto-32gb_5.png
SPECIFICATII:

• Material cadran: otel inoxidabil

• Material curea: otel inoxidabil

• Senzor de miscare: CMOS

• Rezolutie video: 1920x1080 - 30 fps

• Format video: AVI

• Rezolutie foto: 4032 x 3024

• Compresie video: M-JPEG

• Format imagine: JPG

• Proportie imagine: 4:3

• Night Vision: da

• Detectie miscare: da

• Microfon: da

• Stampila de data si ora

• Rezistenta la apa: da, 30M (3 ATM)

• Memorie interna: 32 GB

• Baterie: 380mAh, incorporata, reincarcabila, Li-ion, 3.7V

• Autonomie baterie: aproximativ 1.5 ore

• Timp de incarcare: aproximativ 3 ore

• Alimentare: DC-5V

• Unghi de filmare: 90 grade

• Interfata USB: mini8Pin / USB 2.0

• Sisteme de operare acceptate: Windows ME/2000/XP/Vista/Mac OS/Linux

• De asemenea, complet compatibil cu: toate versiunile Windows 7/8/8.1/10

• Greutate: 99g

CONTINUTUL PACHETULUI:

• 1x Ceas Spion cu Camera iUni WP109
• 1x Cablu USB
• 1x Manual de utilizare

Mentiuni:

• Ceasul trebuie incarcat inainte de fiecare utilizare.
• Atentie!!! Microfonul necesita orificiu pentru a capta si inregistra sunetele, pentru ca ceasul sa fie folosit sub apa trebuie sa schimbati capacul cu orificiu cu cel fara orificiu si sa va asigurati ca toate capacele sunt bine stranse.
• Evitati purtarea ceasului la temperaturi extrem de ridicate sau scazute.

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

ATENTIE!

Camerele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand o astfel de camera este pusa in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere video.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Ceas Spion cu Camera iUni WP109, Full HD, Rezistent la apa, Audio-Video, Foto, 32GB, Argintiu

Caracteristici generale
Tip produs
Ceas cu camera
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu