• FILTREAZA(0)
Chei și truse de chei - Descoperă o gamă variată de chei și truse de chei pentru a face față oricărui proiect de înșurubare sau deschidere. Selectează cheile potrivite pentru diferite dimensiuni și forme!
Filtre
1/45
Cheile sunt unelte esentiale in orice atelier sau garaj. Acestea sunt utilizate pentru a strange sau a desface suruburile si piulitele si sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si forme pentru a se potrivi cu diverse tipuri de suruburi si piulite. 

Care sunt tipurile de chei disponibile pe doraly.ro?

Exista o varietate de tipuri de chei disponibile, fiecare cu o forma si o dimensiune specifica pentru a se potrivi cu diverse tipuri de suruburi si piulite. Cateva dintre cele mai comune tipuri de chei includ chei fixe, chei reglabile, chei tubulare si chei cu clichet.

Cheile fixe au o singura dimensiune si sunt utilizate pentru suruburi si piulite de dimensiune specifica. 
Cheile reglabile au o mandrina reglabila si pot fi utilizate pentru a strange sau a desface suruburile si piulitele de diferite dimensiuni. 
Cheile tubulare sunt utilizate pentru suruburile si piulitele hexagonale sau patrate, iar cheile cu clichet sunt utilizate pentru a strange sau a desface suruburile si piulitele fara a fi nevoie sa scoateti cheia pentru fiecare miscare.

Ce materiale sunt utilizate in fabricarea cheilor?

Cheile sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi otelul aliat, otelul carbon, alama si plasticul. Otelul aliat si cel carbon sunt utilizate in mod obisnuit pentru cheile fixe, cheile reglabile si cheile tubulare, datorita durabilitatii si rezistentei lor. Cheile din alama sunt utilizate pentru aplicatii mai delicate sau pentru a evita zgarierea suprafetelor, iar cele din plastic sunt utilizate pentru aplicatii care necesita o cheie usoara si portabila.

Care este importanta alegerii adecvate a cheilor si truselor de chei?

Alegerile adecvate pentru cheile si trusele de chei pot fi importante pentru a efectua cu succes reparatiile si intretinerea vehiculelor sau altor echipamente. Este important sa alegeti cheile si trusele de chei potrivite pentru dimensiunea si forma suruburilor si piulitelor pe care le veti intalni, astfel incat sa evitati deteriorarea acestora sau a cheilor. De asemenea, este important sa alegeti cheile si trusele de chei durabile si rezistente la uzura pentru a asigura o utilizare pe termen lung si sigura.

Cum se utilizeaza cheile si trusele de chei?

Utilizarea cheilor si truselor de chei poate varia in functie de aplicatie. In general, cheia trebuie sa fie pozitionata pe surub sau piulita, iar apoi trebuie sa se aplice o forta adecvata pentru a strange sau a desface surubul sau piulita. Pentru suruburile si piulitele stranse puternic, pot fi necesare chei cu clichet sau alte dispozitive pentru a oferi mai multa putere si a preveni deteriorarea suruburilor sau piulitelor.

In cazul truselor de chei, acestea pot fi utilizate pentru a avea acces la mai multe dimensiuni si forme de suruburi si piulite. Trusele de chei pot fi organizate in cutii sau suporturi, pentru a fi usor de gasit si utilizat.

Este important sa urmati instructiunile producatorului si sa folositi cheile si trusele de chei in mod corespunzator pentru a evita deteriorarea suprafetelor sau a cheilor. De asemenea, este important sa pastrati cheile si trusele de chei curate si uscate pentru a preveni coroziunea si a asigura o utilizare pe termen lung.

In concluzie, cheile si trusele de chei sunt unelte esentiale in orice atelier sau garaj. Alegerile adecvate pentru dimensiunea, forma si materialul cheilor si truselor de chei pot asigura o utilizare sigura si durabila. 

Utilizarea adecvata a cheilor si truselor de chei este importanta pentru a evita deteriorarea suruburilor sau piulitelor sau a cheilor, iar urmarea instructiunilor producatorului si pastrarea cheilor si truselor de chei curate si uscate pot preveni coroziunea si pot prelungi durata de viata a acestora.
Inapoi
Filtre
Categorie
Pret
Oferte si reduceri
Livrare
Marime cheie (mm)
Marime cheie
Tip produs
Branduri
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu