Fasole BIO Azuki Alliance Bio

Brand: Alliance Bio

Cod produs: 10-01-078-02446

Email
Beneficii Fasole BIO Azuki Alliance Bio
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Fasole BIO Azuki Alliance Bio

Fasolea azuki contine in mod natural proteine si fibre, fiind extrem de recomandata pentru persoanele care opteaza pentru o dieta vegetariana.
In plus, aceasta este bogata in fier, element ce contribuie la formarea naturala a celulelor rosii din sange si la transportul sanatos al oxigenului in organism.

Boabele de fasole azuki de la Alliance Bio sunt provenite din culturile organice din sud-vestul Frantei si sunt un ingredient excelent pentru cei care doresc sa isi diversifice dieta cu produse hranitoare si sanatoase.

Fasolea azuki face parte din categoria leguminoaselor, fiind foarte populara pentru beneficiile sale.
Boabele de fasole azuki un gust foarte fin si o textura densa, cremoasa. Este o fasole cu un gust bland de nuca, usor dulceag. Boabele sunt de dimeniune mica si au o culoare rosu maroniu.

Fasolea azuki se potriveste atat in retete de mancaruri sarate cat si in deserturi. In Japonia, fasolea azuki este un ingredient important al renumitului desert „Anko”, o pasta dulce de fasole rosie.
Acest tip de fasole este un produs extrem de versatil care poate fi savurat atat cald, cat si rece fiind un adaos sanatos si delicios la diferite preparate gustoase si hranitoare: piureuri, supe, paste, chili con carne, salate, deserturi.

Pregatirea si gatirea boabelor de fasole azuki este usor de realizat.
Timpul recomandat de inmuire inainte de gatire este de 12 ore. Timpul aproximativ de gatire dupa inmuiere este de 45-60 minute (sau 20 de minute in oala sub presiune).
In plus, este recomandat sa adaugi sare la finalul procesului de gatire, pentru a evita spargerea si intarirea invelisului acestora.

Pentru o savoare desavarsita, fasolea azuki poate fi servita alaturi de un sos din rosii organice si ierburi aromatice pe baza de cimbru, oregano sau frunze de dafin.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Fasole BIO Azuki Alliance Bio

Caracteristici generale
Tip produs
Fasole
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu