22.052,27 lei
Ultimele 5 produse

LUNETA ZEISS V8 1.8-14X50/IR60 ASV

Brand: ZEISS

Cod produs: 07-02-14-01-00093

LIVRARE GRATUITA
22.052,27 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: Magazin Outdoor
Estimat livrare: Vin, 3 mai - Mar, 7 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Livrare la FanBox : Gratuit
Beneficii LUNETA ZEISS V8 1.8-14X50/IR60 ASV
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere LUNETA ZEISS V8 1.8-14X50/IR60 ASV

Combinația dintre intervalul maxim de zoom, cea mai strălucitoare optică și ușurința la utilizare face ca ZEISS V8 să fie cea mai bună lunetă universală pentru toate distanțele și situațiile - indiferent dacă sunteți la o vânătoare la goană, la picior, la pândă sau la tirul la distanță mare. Indiferent de aplicația dvs. la vânătoare, ZEISS V8 este cea mai bună lunetă super-zoom a companiei, ce permite reacții rapide și flexibilitate maximă. Conceput pentru a asigura succesul maxim la vânătoare.



La cel mai mic factor de mărire, câmpul vizual este cel mai larg, permițând vânătorului să vadă mai mult împrejurimile. În general, un câmp vizual larg permite vizarea rapidă a țintei și oferă vânătorului cea mai mare vizibilitate a întregului mediu din jurul țintei.



Cu factorul de mărire variind de la 1,8x până la 14x, acest model V8 ar fi considerat cel mai versatil de la ZEISS.



Secretul din spatele preciziei lunetelor ZEISS este punctul lor ultra-fin iluminat și acoperirea sa extrem de scăzută a țintei. Cu doar o fracțiune din grosimea unui fir de păr uman, sistemul cu fibră optică oferă cel mai fin punct iluminat din lume – o acoperire a țintei de 3,3 milimetri la 100 de metri este rezultat uluitor (V8 și V6 @20x). Precizie pură pentru cele mai mici ținte și cele mai mari distanțe.



Acoperirea ZEISS T* este o garanție a imaginilor strălucitoare, cu contrast ridicat, pe care le veți experimenta mai ales în condiții nefavorabile de lumină și în amurg. În spatele acestuia, însă, nu există o formulă specifică pentru construirea straturilor. În schimb, este o tehnologie care este ajustată în mod constant pentru a se potrivi noilor materiale și cerințe de sticlă, care variază de la lentilă la lentilă.



Există întotdeauna lucruri interesante de observat în natură – chiar și pe vreme umedă. Acesta este motivul pentru care ZEISS a dezvoltat LotuTec®. O acoperire pentru lentilele binoclurilor și lunetelor care permite o vedere clară în orice condiții meteorologice.



Butonul de control al iluminării multifuncțional este cel mai avansat sistem de iluminare a reticului de pe piață. Poate fi operat rapid, silențios și intuitiv chiar și cu mănuși. Iluminarea se dezactivează automat imediat ce puneți arma jos. Se reactivează de îndată ce țintiți, o caracteristică care economisește timp și energie – și asigură o soluție de vizare imediată și perfectă în orice condiții de iluminare.
Tip: Lunete; Factor crepuscular: 5.1 – 26; Greutate: 750; Lungime: 343; Câmp vizual: 23 – 3.1 m (69 – 9 ft); Corecţie dioptrie: − 3.5 | + 2 dpt; Diametrul cercului luminos pe ocular: 10.3 – 3.7; Distanţa optimă ocular-ochi: 92; Ajustare / click: 1; Ajustare: 0,31 (verical) 0,20 (lateral);
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii LUNETA ZEISS V8 1.8-14X50/IR60 ASV

Caracteristici generale
Tip produs
Luneta
Destinat pentru
Vanatoare
Zoom optic
1.8-14x
Diametru obiectiv
50 mm
Culoare
Negru
Greutate
0.5
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu