Iti mai recomandam si

Mini camera spion HD tip breloc, incorporata in cheie auto, night vision, DVR, detectia miscarii, reincarcabila

Brand: EJ PRODUCTS

Cod produs: 02-01-12-21-00603

Email
Beneficii Mini camera spion HD tip breloc, incorporata in cheie auto, night vision, DVR, detectia miscarii, reincarcabila
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Mini camera spion HD tip breloc, incorporata in cheie auto, night vision, DVR, detectia miscarii, reincarcabila

90 MINUTE DE DE FILMARE VIDEO - Camera tip spion sub forma de cheie de masina, va permite sa inregistrati fisiere video timp de 90 minute folosind doar un ciclu de incarcare al bateriei. Daca doriti sa filmati un timp mai lung camera video tip breloc poate fi folosita in timpul incarcarii asigurandu-va autonomie a bateriei pentru a filma videoclipuri oricand si oriunde.

 

HD 1080P & VEDERE DE NOAPTE - Senzor de imagine superior ce va permite sa filmati videoclipuri de 1920*1080 (30FPS) si sa fotografiati imagini ziua si noapte, imbunatatind astfel acuratetea video. Design sub forma de cheie de masina, pe care il puteti amplasa oriunde fara ca ceilalti sa observe ca este o camera video.

 

FILMARE IN BUCLA - Card de memorie cu o capacitate de pana la 32GB (nu este inclus in pachet) pentru toate videoclipurile si fotografiile dumneavoastra. Veti avea spatiu de memorie suficient pentru toate videoclipurile pe care le veti face. Cand capacitatea card-ului este atinsa camera noastra-spion va reinregistra automat videoclipuri noi peste cele deja vechi.

 

  UNGHI VIZUAL LARG DE 140° & ALERTA DE DETECTARE A MISCARII - Unghiul vizual de 140° va ajuta sa observati cu acuratete ce se intampla. Camera nu emite lumina in timpul filmarii si astfel nu atrage atentia cand filmati in intuneric oferind calitati superioare ale imaginii in comparatie cu alte camere similare. Daca senzorul de miscare va detecta miscari va salva automat videoclipuri pe cardul de memorie SD.

 

NOTA: Cardul de memorie nu este inclus in pachet.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Mini camera spion HD tip breloc, incorporata in cheie auto, night vision, DVR, detectia miscarii, reincarcabila

Caracteristici generale
Tip produs
Camera spion
Utilizare
Inregistrare video
Functii
Acumulator incorporat: li-ion reincarcabil
Sistem de operare compatibil
Universal
Culoare
Negru
Continut pachet
1 x camera spion
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu