Iti mai recomandam si

Monoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, Zoom digital 5X, Ecran de 1,5" 200m in Noapte

Brand: StartONTeam

Cod produs: 07-02-14-01-00056

Email
Beneficii Monoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, Zoom digital 5X, Ecran de 1,5" 200m in Noapte
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Monoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, Zoom digital 5X, Ecran de 1,5" 200m in Noapte

Monoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Inregistrare, Infrarosu, Zoom digital 5X, Ecran de 1,5" 200m in Noapte

Monoclu cu vedere nocturnă, infraroșu, zoom digital 5X pentru o vedere nocturnă colorata cu redare pe un ecran de 3,8 cm pentru camping, vanatoare, drumetii sau orice activitati de noapte.
Acest monoclu digital de noapte este proiectat atat pentru utilizare de zi, cat și de noapte. Are funcții foto, video și redare. Zoomul digital 5X vă permite să vizualizați obiectele in mod clar.
Cu un iluminator special cu infraroșu, utilizatorul poate vedea ținta indepărtată in intuneric deplin pana la 200m in intuneric complet. Este perfect utilizat pentru camping, drumeții, speologia, observarea animalelor și alte activități nocturne.

StartONTeam DT28 este un monoclu cu vedere nocturnă cu infraroșu puternic, care vă permite să vedeți in intuneric, fără a fi nevoie de lumină. Este dotat cu o lentilă de mare performanță, care captează și amplifică lumina slabă, oferindu-vă o imagine clară și detaliată. In plus, este prevăzut cu un sistem de infraroșu, care vă permite să vedeți obiectele și persoanele din intuneric, chiar și atunci cand nu există nicio sursă de lumină disponibilă.

StartONTeam DT28 are o mărire de 5x, ceea ce inseamnă că puteți vedea de cinci ori mai aproape decat cu ochiul liber. Acest lucru il face ideal pentru observarea detaliilor și pentru recunoașterea obiectelor și persoanelor de la distanță. In plus, vă permite să vedeți obiecte care sunt prea indepărtate sau prea mici pentru a fi văzute cu ochiul liber.

Monoclul de vedere nocturnă StartONTeam DT28 are o rază de acțiune de pană la 2-300 de metri, ceea ce inseamnă că puteți vedea cu ușurință obiectele sau persoanele de la distanță. Este ideal pentru activitățile in aer liber, precum vanătoarea, pescuitul, campingul sau hiking-ul, dar și pentru forțele de ordine sau pentru pasionații de observarea faunei.

StartONTeam DT28 este ușor și compact, făcandu-l ideal pentru transport. In plus, este prevăzut cu un buton de ajustare a focalizării, care vă permite să reglați imaginea astfel incat să fie clară și precisă. In plus, are o durată de viață a bateriei lungă, ceea ce inseamnă că puteți folosi produsul pentru o perioadă lungă de timp, fără a fi nevoie să il incărcați frecvent.

In concluzie, StartONTeam DT28 este un produs excelent pentru oricine are nevoie de un instrument de vedere nocturnă puternic, fiabil și ușor de utilizat. Este ideal pentru activitățile in aer liber, precum vanătoarea, pescuitul, campingul sau hiking-ul, dar și pentru forțele de ordine sau pentru pasionații de observarea faunei.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Monoclu Digital Profesional de Vanatoare, cu Night Vision, Infrarosu, Zoom digital 5X, Ecran de 1,5" 200m in Noapte

Caracteristici generale
Tip produs
Monoclu
Destinat pentru
Vanatoare
Dimensiune
Compacta
Design optic
Digital
Tipul prismei
Bak4
Straturi antireflex
Multi
Zoom optic
X5
Diametru obiectiv
25
Diametru lentila
25
Distanta focalizare minima
1m
Night Vision
Da
Infrared
Da
Rangefinder
Da
Variable zoom
Da
Continut pachet
1 monoclu cu night vision
Card memorie sd
Trepied si accesorii
Culoare
Negru
Greutate
0.5
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu