208,99 lei
Ultimele 6 produse
209 puncte

NEW D-MANNOSE & CHIOS MASTIHA sanatate tract urinar Natural Doctor

Brand: Natural Doctor

Cod produs: 10-01-078-02489

208,99 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: eRetail Romania
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 16,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 250,00 lei
Beneficii NEW D-MANNOSE & CHIOS MASTIHA sanatate tract urinar Natural Doctor
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 209 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere NEW D-MANNOSE & CHIOS MASTIHA sanatate tract urinar Natural Doctor

Acest supliment alimentar cu D-manoza si Chios Mastiha, o rasina traditionala, contribuie la sanatatea tractului urinar si la prevenirea infectiilor urinare. Chios Mastiha este un produs protejat originar din insula Chios, Grecia si a fost folosit inca din antichitate pentru proprietatile sale antimicrobiene si antiinflamatorii.

Chios Mastiha este un tip de rasina produsa din arborele de mastic(Pistacia Lentiscus var. Chia). Este o rasina naturala, aromatica, in forma de lacrima, cultivata inca din antichitate in Insula Chios din Marea Egee. Contine acizi terpenici, fitosteroli, molecule polifenolice, o multime de ingrediente active si peste 80 de nutrienti. Clorocrezolul din compozitia sa este un tip de fenol  cu proprietati antimicrobiene, care previne si reduce cresterea bacteriilor patogene in sistemul urinar.
Are o utilizare traditionala dovedita din 1997. Chios Mastiha a fost numit produs cu denumire de origine protejata. Know-how-ul pentru cultivarea Chios Mastiha a fost inclus de UNESCO pe lista sa reprezentativa a patrimoniului cultural imaterial al umanitatii.

D-manoza este un zahar simplu de origine naturala, ingredientul activ din merisor in forma pura. S-a constatat ca este de zece ori mai eficient decat o cantitate corespunzatoare de merisor. Are rol impotriva infectiilor, antiseptic in organism. D-manoza nu este metabolizata de organism si este eliminata in mod neschimbat in urina. Totodata, D-manoza are o rata metabolica extrem de scazuta si nu afecteaza nivelul glicemiei. 

Un studiu efectuat la femeile aflate la menopauza a aratat ca combinatia de D-manoza si inulina, continuta in Chios Mastiha, poate reprezenta tratamentul primar cu abordare naturala pentru infectiile urinare recurente, contribuind astfel la sanatatea tractului urinar.

Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua cate 2 capsule de trei ori pe zi, impreuna cu un pahar cu apa, sau in functie de recomandarea medicului. Ca alternativa la inghitire, puteti goli continutul capsulei, amestecand cu apa, lapte sau cu suc neacidulat. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 90 capsule vegetale.

Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, indulcitori artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, grau, porumb, soia sau lapte.
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii NEW D-MANNOSE & CHIOS MASTIHA sanatate tract urinar Natural Doctor

Caracteristici generale
Tip produs
Pentru adulti
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu