Iti mai recomandam si

Camera Spion in ceas de birou iUni IP27 Mini, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare

Brand: iUni

Cod produs: 02-01-12-21-00586

Email
Beneficii Camera Spion in ceas de birou iUni IP27 Mini, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Camera Spion in ceas de birou iUni IP27 Mini, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare

ceas-de-birou-cu-camera-spion-iuni-ip27-mini-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_1.jpg

SUPRAVEGHERE DISCRETA 24/7

iUni IP27 Mini nu este doar un ceas de birou digital, ci si o camera spion ascunsa care va oferi o vedere in timp real a imprejurimilor sale, la fel ca o simpla camera wireless IP. Lentila este exceptional de bine mascata si perfect integrata in designul ceasului si fiind un obiect frecvent intalnit nu va ridica niciodata suspiciuni.
Cu ajutorul procesului de conectare la Wi-Fi, mini camera spion va permite sa vizualizati in timp real ce se intampla in lipsa dumneavoastra in casa sau puteti reda inregistrari care au fost deja capturate si stocate pe cardul de memorie(nu este inclus).
Echipat cu o baterie reincarcabila de 2600mAh, ceasul iUni IP27 Mini permite inregistrare video continua pentru aproximativ 7 ore. De asemenea, puteti conecta aceasta camera la un incarcator USB pentru inregistrare 24/7.
Rezolutia video de vizualizare in aplicatie este selectabila – 4K, 2K sau 1080P. Inregistrarile video pe cardul de memorie au rezolutia de 1920*1080P sau 640*360P.

SLOT CARD MICROSD DE PANA LA 32GB

Memoria suportata de camera spion este un card microSD de pana la 32Gb(nu este inclus), ceea ce inseamna ca puteti salva fotografii si videoclipuri pentru vizionare ulterioara.

Cu functia de inregistrare in bucla, camera spion va inlocui cel mai vechi fisier si va continua inregistrarea si salvarea fisierelor noi.

ceas-de-birou-cu-camera-spion-iuni-ip27-mini-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_3.jpg

TREI METODE DE ALIMENTARE

Un avantaj exceptional al acestui dispozitiv este capacitatea de a inregistra in timpul incarcarii. Puteti conecta ceasul la o priza electrica sau la o sursa de alimentare portabila pentru functionare continua 24/7.

Ceasul este prevazut si cu o baterie reincarcabila de 2600mAh care ii asigura salvarea informatiilor in momentul cand ramane fara curent. Autonomia bateriei este de aproximativ 7 ore.

8 LED-URI IR PENTRU VIZUALIZARE PE TIMPUL NOPTII

Ceasul cu camera spion are 8 LED-uri IR incorporate, permitand camerei sa vada ce se intampla chiar si in intuneric. Acest lucru face camera perfecta pentru supravegherea acasa sau la birou, indiferent de ora din zi sau din noapte.

Cand lumina este insuficienta, lumina infrarosu poate fi aprinsa cu un singur buton din aplicatie sau poate fi programata. LED-urile nu se aprind atunci cand sunt folosite pentru a mentine discretia.

ceas-de-birou-cu-camera-spion-iuni-ip27-mini-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_5.jpg

DETECTARE MISCARE

Camera accepta un sistem de detectare a miscarii cu frecventa de detectie reglabila. Acest sistem poate detecta cu precizie persoanele care va invadeaza casa si poate trimite in timp real notificari catre telefonul mobil.

Ceasul cu camera spion incorporata poate fi folosit pentru protejarea locuintei, supravegherea discreta a copiilor (baby-monitor), monitorizarea animalelor de companie etc.

UNGHI DE VIZUALIZARE DE 150°

Unghiul de vizualizare de 150 de grade ofera o imagine extinsa si detaliata a ceea ce se intampla acasa.

Ceasul de birou cu camera spion iUni IP27 Mini este o solutia perfecta pentru a avea grija de proprietatea dumneavoastra.

Toate fisierele video inregistrate au ora si data marcate direct pe videoclip.

ceas-de-birou-cu-camera-spion-iuni-ip27-mini-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_7.jpg

CONEXIUNE WI-FI - MONITORIZARE IN TIMP REAL

Aceasta camera spion Wi-Fi poate fi conectata la reteaua de internet, astfel incat sa puteti monitoriza ceea ce se intampla in timp real de oriunde din lume.

Pentru a conecta camera ascunsa la telefonul mobil sau tableta prin Wi-Fi, trebuie sa instalati aplicatia „LookCam”, care poate fi descarcata din Google Play sau din App Store si sa configurati camera spion cu un router Wi-Fi (numai 2.4 GHz). Acum sunteti gata sa vizualizati videoclipurile LIVE de la distanta de pe smartphone sau tableta de oriunde din lume.

Puteti reda cu usurinta videoclipurile capturate pe computer direct de pe cardul de memorie(nu este inclus) sau le puteti viziona in aplicatia mobila deja mentionata.

SPECIFICATII:

• Culoare: Negru
• Rezolutie video - vizualizare in timp real in aplicatie - 4K, 2K sau 1080P
• Rezolutie inregistrari video pe cardul de memorie: 1920*1080P sau 640*360P
• Format video: AVI
• Compresie video: H.264
• Rezolutie foto: 1920*1080P sau 640*360P
• Format foto: JPEG
• Sistem de operare mobil: Android / iOS
• Sistem de operare PC: Windows / Mac OS X
• Inregistrare ciclica
• Detectia miscarii
• Raza de actiune pentru detectia de miscare: 6m in linie dreapta
• Microfon incorporat: da
• Raza de actiune pentru inregistrare: 5m²
• Wi-Fi
• 8 LED-uri IR
• Unghi de filmare: 150°
• Baterie reincarcabila 3.7V 2600mAh
• Autonomie baterie: aproximativ 7 ore
• Autonomie nelimitata conectat la o sursa de alimentare
• Memorie: card MicroSD de pana la 32GB (nu este inclus)
• Dimensiuni: 85*50*35 mm
• Greutate: 98g(fara baterie) / 146g(cu baterie)

ceas-de-birou-cu-camera-spion-iuni-ip27-mini-wi-fi-vizualizare-4k-night-vision-senzor-de-miscare_9.jpg
PACHETUL INCLUDE:

• 1 x ceas de birou cu camera spion iUni IP27 Mini
• 1 x baterie reincarcabila 2600mAh
• 1 x cablu USB
• 1 x manual de utilizare

Mentiuni:

• Cardul de memorie nu este inclus in pachet.
• Aceasta camera wi-fi accepta numai reteaua WI-FI 2.4G, NU accepta WI-FI 5G.
• Va rugam sa pastrati camera mai aproape de router pentru configurarea Wi-Fi.

NOTA EXPLICATIVA:

Toate produsele din categoria Spion sunt device-uri care prin natura lor au functii si butoane ascunse, astfel incat utilizarea acestora sa fie cat mai discreta. Unele dispozitive se activeaza singure datorita functiilor precum “detectie a miscarii”, iar altele isi activeaza functiile prin apasarea butonului/butoanelor speciale. In unele cazuri, produsele dispun de un singur buton, care reactioneaza diferit la modul in care acesta este apasat. De exemplu, o apasare scurta declanseaza o anumita functie a produsului, iar la o apasare mai prelungita, se declanseaza o alta functie.

Inginerii nostri impreuna cu specialisti externi, au gandit produsele noastre astfel incat sa fie usor de folosit o data ce functiile si caracteristicile produselor sunt cunoscute si insusite de utilizator.

Recomandam ca la prima utilizare a dispozitivului sa fie consultat manualul de instructiuni, cat si de fiecare data cand sunt intampinate dificultati de utilizare. De asemenea, puteti contacta departamentul nostru de suport/call center care este instruit sa foloseasca dispozitivele iUni pentru a va lamuri in privinta aspectelor necunoscute.

ATENTIE!

Camerele si microfoanele spion fac parte din categoria de produse de supraveghere, a caror montare este facuta de obicei in magazine si/sau showroom-uri pentru a asigura integritatea bunurilor expuse. De fiecare data cand un astfel de dispozitiv este pus in functiune, este necesara informarea persoanelor vizate ca se afla sub supraveghere.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, utilizarea acestor dispozitive nu este permisa fara acordul explicit al persoanei/persoanelor care sunt urmarite prin aceste device-uri. Sub nicio forma produsele noastre nu trebuie folosite pentru a filma sau surprinde intimitatile unor persoane.

Firma iUni Corporation nu isi asuma raspunderea pentru utilizarea dispozitivelor sale in neconcordanta cu legislatia in vigoare si nu va fi trasa la raspundere pentru folosirea incorecta sau indecenta a produselor de tip “spion”.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera Spion in ceas de birou iUni IP27 Mini, Wi-Fi, Vizualizare 4K, Night Vision, Senzor de miscare

Caracteristici generale
Tip produs
Camera spion in ceas de birou
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu