569,98 lei
359,98 lei
Economisesti 210,00 lei
Ultimele 7 produse
360 puncte

Camera Supraveghere IP Techstar® PIR L3, Cu Acumulatori, FullHD 1080P, Senzor PIR, NightVision IR cu Detectare Miscare, Salvare inregistrari in Cloud sau MicroSD Card, Conexiune Wireless

Brand: Techstar

Cod produs: 02-01-12-21-00554

569,98 lei
359,98 lei
Economisesti 210,00 lei (-36%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: NEOALLBET SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 16,98 lei
Beneficii Camera Supraveghere IP Techstar® PIR L3, Cu Acumulatori, FullHD 1080P, Senzor PIR, NightVision IR cu Detectare Miscare, Salvare inregistrari in Cloud sau MicroSD Card, Conexiune Wireless
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 360 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Camera Supraveghere IP Techstar® PIR L3, Cu Acumulatori, FullHD 1080P, Senzor PIR, NightVision IR cu Detectare Miscare, Salvare inregistrari in Cloud sau MicroSD Card, Conexiune Wireless

 LOGO-R.png?1672263109379

Fara cabluri, fara plug-in, cu plasare libera - Camera de supraveghere Techstar® PIR L3 este alimentata cu acumulatori reincarcabili, astfel nu sunt necesare cabluri suplimentare pentru alimentarea cu energie si poate fi folosita oriunde in functie de nevoi. Supravegherea locuintei, a casei, a locului de parcare, a drumului de acces sau supravegherea copiilor, supravegherea animalelor de companie, a automobilului din garaj, devine astfel usoara si fara impedimente.

2%20(12).jpg?1671024925209

Acumulatori cu consum redus de energie


Consum redus de energie 
Doua baterii reincarcabile 18650 ce pot dura mult timp. Bateria poate fi incarcata cu un cablu de incarcare USB. Bateriile sunt incluse in pachet.

Detectie cu senzor de infrarosu PIR - Activati detectarea miscarii si camera va alarma si va inregistra intrarea ilegala in mediul inconjurator, va intimida intrusul si va pastra inregistrarea video. Detectarea in infrarosu a corpului uman va trimite notificari pe smartphone atunci cand detecteaza miscarea unui corp uman.
Activati detectarea miscarii si camera va alarma si va inregistra intrarea ilegala in mediul inconjurator, va intimida intrusul si va pastra inregistrarea video. Detectarea in infrarosu a corpului uman va trimite notificari pe smartphone atunci cand detecteaza miscarea unui corp uman.

2%20(9).jpg?1670493492894

Night Vision cu imagine Full Color clara ce se datoreaza senzorului IR de inalta calitate. - Camera Techstar® IP208 este echipata cu un senzor de inalta sensibilitate si 6 lumini de viziune nocturna LED de mare putere. Inalta definitie nu isi schimba culoarea si compenseaza automat lumina insuficienta. Imaginea este mai realista si mai delicata, iar noaptea poate fi monitorizata.
Convorbire video unidirectionala si interfon vocal Bidirectional - Camera este echipata cu un difuzor incorporat si microfon de inalta definitie cu reducere a zgomotului. Ambele parti pot vorbi de la distanta fara intrerupere. In acelasi timp aplicatia suporta convorbiri video unidirectionale si convorbiri audio bidirectionale la distanta.

Conectare Wi-Fi - Camera se conecteaza cu usurinta la reteaua Wi-Fi 2.4G, astfel controlul camerei se poate face de la distanta direct din aplicatia mobila.

Monitorizare de la distanta cu telefonul mobil - Puteti vedea de de oriunde, oricand ecranul de monitorizare al camerei de supraveghere.

Hotspot AP(Acces Point) incorporat - Camera are propriul hotspot Acces Point incorporat! In absenta Wi-Fi, puteti, de asemenea, sa va conectati telefonul mobil la hotspotul camerei pentru monitorizare (telefonul mobil trebuie sa se afle la o distanta de 15 metri de camera).


2%20(5).jpg?1671025048785

Conectare Wi-Fi - Reteaua Wi-Fi 2.4G conecteaza camera la internet pentru a realiza controlul telefonului mobil.

Monitorizare de la distanta cu telefonul mobil - Oricand, oriunde, deschideti telefonul, puteti vedea ecranul de monitorizare.

Hotspot AP incorporat - Camera are propriul hotspot AP. In absenta Wi-Fi, puteti, de asemenea, sa va conectati telefonul mobil la hotspotul camerei pentru monitorizare (telefonul mobil trebuie sa se afle la o distanta de 15 metri de camera).

Monitorizare cu unghi larg de 130° - Unghiul de monitorizare este de 130°.

Stocare pe card TF - Suporta cardul Micro CD pentru a stoca imagini video si fotografice si pentru a salva imagini video.

Stocare in cloud - Sprijina stocarea in cloud (gratuit pentru primele 30 de zile)

IP66 rezistent la apa - Rezistent la apa, nu se teme de ploaie si zapada, poate fi plasat in aer liber, usi, curti.

 2%20(4).jpg?1671025073673

Specificatii tehnice:
  • Senzor de imagine: CMOS de 2.0 megapixeli
  • Mod de conversie: Zi & Noapte
  • Aplicatie: ToseePlus
  • Comutare automata cu filtru dublu IR-CUT
  • Balans de alb: automat
  • Retea fara fir: Suport WIFI 802.11b/g/n
  • Alarma inteligenta: Alarma cu senzor infrarosu PIR
  • Intrare audio: MIC incorporat
  • Iesire audio: Difuzor incorporat
  • Functie de stocare: Suporta card de stocare Micro SD pana la 128G
  • Distanta in infrarosu: 8 ~ 10 metri
  • Alimentare: alimentat de 2 baterii 18650, tensiune de incarcare: 5V2A - Acumulatorii nu sunt inclusi in pachet.
  • Temperatura de lucru -5 °C ~ +45 °C
  • Umiditate de lucru ≤75%

2%20(6).jpg?1671025101056

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera Supraveghere IP Techstar® PIR L3, Cu Acumulatori, FullHD 1080P, Senzor PIR, NightVision IR cu Detectare Miscare, Salvare inregistrari in Cloud sau MicroSD Card, Conexiune Wireless

Caracteristici generale
Tip produs
Camera supraveghere
Rezolutie video
Full hd
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu